Wespen- en vliegenval, set van 2 stuks

19,70 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 359560


Productbeschrijving

Wespen- en vliegenval, set van 2 stuks

Kleine val met groot effect Als je buiten geniet van een zonnige dag met een verfrissend drankje of een ijsje, zijn wespen meestal niet ver weg. Vliegen zijn ook huiverig om een maaltijd in de tuin, op het terras of op het balkon te missen. De insecten zijn niet alleen vervelend, een wespensteek kan ook snel gevaarlijk worden. Dit is waar de Windhager vlieg- en wespenval in het spel komt. Het scheelt je zomerse dagen buiten. Praktische bijwerking: ook muggen verdwalen in de val.

Zo werkt het:
De wespenval kan eenvoudig worden gevuld met een zoete vloeistof zoals limonade of appelsap. Op deze manier worden vliegen en wespen aangetrokken. Als ze in de val komen, is er geen ontsnapping meer mogelijk. De kegelgeometrie voorkomt dat de insecten de val weer verlaten. Meng altijd een scheutje azijn met de vloeistof om te voorkomen dat bijen en hommels in de val vallen. De lokstof dient uiterlijk na 6 weken te worden vernieuwd. Het plastic kan zonder problemen worden gereinigd, waarna u de sifon eenvoudig opnieuw kunt vullen.

• MILIEUVRIENDELIJKE BESCHERMING TEGEN WESPEN - De wespen- en vliegenval van Windhager trekt de insecten op natuurlijke wijze aan door deze te vullen met zoete sappen, ze vliegen de val IN en kunnen er niet meer komen.

• PRAKTISCH DUO-PACK - Twee kleine vallen zijn inbegrepen in de levering met afmeting 9x9x13 cm, de maximale vulcapaciteit is 200 ml.

• HANGEND OF STAAND GEBRUIKEN - De sifon kan zowel hangend als staand in de tuin, op het terras of op het balkon worden gebruikt.

• ROBUUST EN DUURZAAM - De sifon is gemakkelijk schoon te maken en opnieuw te vullen, voor vele zomers her te gebruiken.

• TWEE TOEGANGSGATEN - De val heeft twee tegenover elkaar geplaatste gaten, zodat een maximaal effect wordt bereikt

• Afmetingen: 9 x 9 x 13 cm
Merk WINDHAGER
Artikelnaam Wespenval
Materiaal Kunststof
Anwendung vangt wespen
Buitenmaat lengte 90.00
Buitenmaat breedte mm 90.00
Buitenmaat hoogte mm 130.00

Meer product informatie

Artikelnummer Anwendung Artikelnaam prijs
359560 vangt wespen Wespenval 19,70 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top