Nikkeltest set, 2x 20ml inclusief wattenstaafjes

35,90 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 326114


Dit product wordt verzonden als gevaargoed bij afname vanaf 25 stuks

Productbeschrijving

Nikkeltest set, 2x 20ml inclusief wattenstaafjes

De nikkel test is een nuttige test voor de detectie van nikkel in metalen, legeringen en gegalvaniseerde lagen. Het vaststellen gebeurt meestal via een kleurreactie zonder beschadiging van het monster. Mensen met een nikkelallergie kunnen deze test gebruiken om objecten met een hoog nikkelgehalte, met een hoog allergiepotentieel, te identificeren en contact ermee in de toekomst te vermijden.

Eenvoudig, snel en goedkoop: Binnen een korte tijd kan worden bepaald of een voorwerp een aanzienlijke hoeveelheid nikkel wel of niet bevat. Een positief testresultaat (vage rode kleur) geeft aan of de toelaatbare grenswaarde is overschreden.

Makkelijk in gebruik: Er worden 2 druppels van elke oplossing na elkaar op het wattenstaafje gedruppeld. Het wattenstaafje wrijf je vervolgens minstens voor 30 seconde over het te testen materiaal. Indien er nikkel is vrijgekomen dan verkleurd het wattenstaafje vervolgens licht in de kleur rood.

Opmerking: Bij edele legeringen (zoals witgoud) of bij corrosie bestendig speciaal staal kan de test negatief verlopen hoewel het dan wel nikkel bevat.

Inhoud:
1 x 20ml Oplossing 1
1 x 20ml Oplossing 2
3 x Wattenstaafjes
Merk Hasulith
Artikelnaam Nikkeltest
Inhalt 20.00
Maateenheid-inhoud ml
Gevaarlijk product vanaf hoeveelheid 25
Anwendung Metall

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
326114 20.00 ml Nikkeltest 35,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top