Energie bespaar thermometer

6,50 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 364730


Productbeschrijving

Energie bespaar thermometer

VOORDELEN:
• Gemaakt in Duitsland
• Om de binnen temperatuur te regelen
• Met tips om energie te besparen op achterkant (in het Duits)
• Hoge nauwkeurigheid door 2-punts afstelling
• Gemaakt van massief beukenhout
• Groot en gemakkelijk af te lezen

Energiebesparende maatregelen in uw eigen vier muren beschermen het milieu en verlagen uw elektriciteits- en verwarmingskosten. Omdat de beste energie degene is die we niet eens gebruiken. Een kamertemperatuur die een graad lager is, vermindert het energieverbruik met gemiddeld zes procent.
De energiebesparende thermometer helpt u uw persoonlijke besparingsdoelen te bereiken met temperatuuradviezen en specifieke tips voor een juiste verwarming en ventilatie.

Ook bij het materiaal en de fabricage van het meetinstrument is zorg besteed aan het besparen van hulpbronnen.
De beleving van warmte is individueel verschillend en hangt af van de kleding en de activiteit van de persoon. Daarom zijn de comfortzones in relatie tot de temperatuur voor de individuele kamers heel verschillend ingesteld. Terwijl de temperatuur in de kinderkamer, badkamer en woonkamer meestal niet onder de 20°C komt, kan het in de keuken, in de slaapkamer en in doorgangen zoals de gang of het trappenhuis koeler zijn.

Er is veel potentieel voor energiebesparing op het gebied van verwarming en ventilatie. En oververhitte kamers verspillen niet alleen energie, ze zijn ook ongezond.
Controleer elke kamer afzonderlijk met een van onze binnen thermometers en houd de kamertemperatuur in het lagere comfortbereik. Besparen betekent immers niet bevriezen. 's Nachts kun je de verwarming wat lager zetten en de luiken sluiten - afhankelijk van de raamisolatie verlies je tot 20 procent minder energie. Als je de gordijnen dicht trekt, verminder je het warmteverlies toch tot tien procent.

Naast de zuivere luchttemperatuur spelen ook de oppervlaktetemperaturen van de omliggende ruimtes zoals ramen, wanden en plafonds een rol. Hoe kouder het wandoppervlak, hoe hoger de luchttemperatuur moet zijn om een comfortabele leefomgeving te creëren.

Denk er ook aan om de radiatoren regelmatig te ontluchten en geen meubels ervoor te plaatsen om prestatieverlies te voorkomen. Zelfs geforceerde ventilatie bespaart energie, omdat de kamers niet afkoelen, in tegenstelling tot permanent kantelbare ramen.
Gebruik elektronische verwarmingsthermostaten die zo slim mogelijk zijn. Zet dit lager als er niemand in huis is. Isoleer verwarmingsbuizen en isoleer rolluikkasten.
Zijn ramen en deuren al voldoende afgedicht? Zo niet, zet dat dan ook op je to-do-lijstje. Dit zijn allemaal aanbevelingen die we van harte aanbevelen.

Gelukkig hoef je met de ENERGIEBESPARENDE THERMOMETER 364730 niet alles te onthouden: alle tien tips staan op de achterkant!

Alle gebruikte materialen, zoals het hergebruikte beukenhout, komen uit Duitsland.

Technische specificaties
• Materiaal: beuken
• Montage: Om op te hangen
• Afmetingen: (L) 56 x (B) 19 x (H) 250 mm
• Gewicht: 114gr.
Merk TFA Dostmann
Artikelnaam Energie bespaar thermometer
Materiaal Beukenhout
Toepassing Voor controle van de binnentemparatuur
Buitenmaat lengte 250.00
Buitenmaat breedte mm 56.00
Buitenmaat hoogte mm 19.00

Meer product informatie

Artikelnummer Artikel Lengte in mm Breedte in mm Hoogte/Diepte in mm prijs
364730 Energie bespaar thermometer 250.00 56.00 19.00 6,50 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top