Flume Electronic Service System FESS op USB-stick

49,99 €

incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 364464


Productbeschrijving

Flume Electronic Service System FESS op USB-stick

Op vele verzoeken van klanten nu weer beschikbaar op een praktische USB-stick met complete tekst zoekfunctie: De legendarische Flume catalogus "Electronic Service System".

Het werk, dat oorspronkelijk in 1977 verscheen en steeds opnieuw werd herzien, is de centrale informatie voor de service van elektronische horloges, met name kwartshorloges, in de gespecialiseerde werkplaats.

"Met de afbeeldingen, technische gegevens, beschrijvingen en informatie in deze catalogus wordt een brug geslagen tussen de te repareren horloges en de test- en meetapparatuur die nodig is om de beslissing te nemen. Flume gebruikt schematische weergaven om te laten zien hoe het moet. Deze instructies kan worden toegepast op alle Test- en meetapparatuur in de werkplaats, om te meten, af te regelen, om de tijd in te stellen", zoals Rudolf Flume ooit zei in het voorwoord van de catalogus.

Het hart van deze catalogus zijn de in de praktijk uitgewerkte uurwerk- of modulebladen.

Het eerste deel gaat over "meten - controleren - reguleren": inclusief elementaire elektronische termen en de onderdelen van elektronische horloges.
Het grotere tweede deel gaat over de "module- en uurwerk details", waarin meer dan 600 kalibers of uurwerken van ongeveer 35 merken (waaronder Bulova, Citizen, ESA, FE, Junghans, Omega, Parrenin, Pulsar, PUW, Ricoh, Ronda , Seiko, Tissot) zijn gedetailleerd en professioneel weergegeven met alle details (uurwerkgrootte, motorfrequentie, type aandrijving, batterij, nominale spanning, belasting op de batterij met weerstand, stroomverbruik, spoelweerstand en veel uitleg).

• De originele FESS op een USB-stick
• Uitgebreid overzicht
• Centrale informatie voor kwarts horloges
• Optimale zoekfunctie
• Gedetailleerd, deskundig, overzichtelijk
Artikelnaam FLUME FESS -Flume Electronic Service System
Inhalt 0.00

Meer product informatie

Artikelnummer Artikel Inhalt prijs
364464 FLUME FESS -Flume Electronic Service System 0.00 49,99 € *

* incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top