Zeep vilten Starter set

26,90 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 345601


Productbeschrijving

Zeep vilten Starter set

Zeep vilten is een prachtige manier van zeep bewerken, waardoor een er geweldige “Feel good” zeep ontstaat die een zijdezachte schuim geeft door hun kleurrijke vilten jas.
Het verfijnde effect: de vilten hoes, die om de zeep zit, krimpt bij het wassen van de handen en geeft de huid een uitzonderlijk zacht gevoel door een peelingeffect.

Inhoud van de verpakking:
- 1 zeepblok, wit
- 2 nylon zakken
- Viltwol, van elk 1 in de kleuren: grijs, groen, rood, blauw en geel
- 1 zeepbakje ovaal, 1x rond en 1x vierkant
Incl. instructies

Zo eenvoudig is het:
Bedek de afgewerkte zeep met de wol. Leg de zeep vervolgens in de nylon zak om en knoop de uiteindes dicht. Spoel de nylon zak kort met water en wrijf ongeveer 5 minuten tot de wol vilt is (er wordt een romig schuim gevormd en de wol vilt). Spoel het nylon zakje opnieuw af (d.w.z. spoel het zeepschuim kort onder water af). Open het zakje, verwijder voorzichtig de zeep en laat deze drogen. De vilten zeep kan onmiddellijk worden uitgeprobeerd, maar het wordt aanbevolen om ongeveer 12 uur te drogen, zodat de zeep steviger wordt. Wilt u dat de zeep een heerlijke geur verspreid, dan kunt u natuurlijk een paar druppels geurolie toevoegen. Tip: Als de vilten zeep nog nat is, kunt u deze b.v. ook in een (koek)vorm drukken.
Artikelnaam Zeep vilten Starter set
Kleur mehrfarbig
Toepassing zeep maken in combinatie met vilt
Inhoud 1.00
Maateenheid-inhoud Set

Meer product informatie

Artikelnummer Artikelnaam prijs
345601 Zeep vilten Starter set 26,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top