Franzis: Electronische Escape Room - In het rijk van licht

37,50 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 365867


Productbeschrijving

Franzis: Electronische Escape Room - In het rijk van licht

Frieda Funkel heeft een probleem. Ze wil graag een speciale wens voor haar geliefde Stanislaus Starkstrom vervullen en hem de beroemde "contactloze wenssirene" geven. Maar om te slagen, moet ze tien lastige puzzels oplossen, schakelingen bouwen en leren over elektronische componenten en codering en daarvoor heeft Frieda jouw hulp nodig.

Met deze Franzis escape box lossen Frieda en jonge uitvinders puzzels op die te maken hebben met elektronica en met zichtbaar en onzichtbaar infrarood licht.

In de ontsnappingsdoos bevinden zich tien kartonnen dozen, die zijn gemarkeerd met symbolen. Als een taak met succes is opgelost, ontvangen de uitvinders een oplossingscode die hen naar de volgende taak brengt.
Elke doos bevat een of meer onderdelen die nodig zijn om de betreffende puzzel op te lossen. Het centrale element is de bekende en legendarische ontsnappingscontroller, die je voor elke puzzel nodig hebt. De op te zetten circuits omvatten een infrarood licht, een gecodeerde lichtbarrière, een hartslagmeter en een barcodelezer. Los de raadsels op die erachter verborgen zijn en geef Stanislaus de contactloze wenssirene!

Leveringsomvang: Escape controller board (incl. batterij), LED, transistor, condensator, weerstanden, potentiometer, aansluitkabel, luidspreker, reflecterende lichtsluis, optische sensor, 44 pagina's tellende handleiding (DIN A5).

Verder nodig: TV-afstandsbediening, papier, viltstift, zaklamp (niet in levering inbegrepen).
Leeftijd: 14+
Merk Geolino
Artikelnaam Elektronische Escape Room
Bijzonderheid Raadsels met infrarood licht
Toepassing Eletronische Escape Room
Fabrikantaanduiding GEOlino
Inhoud 1.00
Maateenheid-inhoud Stuk

Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikel prijs
365867 1.00 Stuk Elektronische Escape Room 37,50 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top