Koekoeksklok Aachquell met 12 melodieën en draaiende elementen

459,00 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 361134


Productbeschrijving

Koekoeksklok Aachquell met 12 melodieën en draaiende elementen

Sinds het midden van de vorige eeuw worden koekoeksklokken gemaakt in het Simonswäldertal nabij de Deutsche Uhrenstrasse in een familiebedrijf. Elke stap - van idee en ontwerp, via fabricage tot levering - wordt uitgevoerd in het lokale productiebedrijf. De hoogste kwaliteit en de meest nauwkeurige precisie zijn het doel en de belofte. Bewezen handwerk en de nieuwste technologie, evenals een grote creatieve diversiteit kenmerken onze modellen.

De Aachquell koekoeksklok is 32cm hoog, heeft een kwarts uurwerk, automatische nachtuitschakeling en is gemaakt van berkenhout. De wijzerplaat en wijzers zijn van hout. De klok kan worden geschakeld tussen koekoeksroep en 12 melodieën (voor muziektitels zie document).

De klokkendrager en het molenrad bewegen, op de achtergrond zijn zachte en indrukwekkende geluiden van water. Een zeer uitvoerig gedetailleerde, vervaardigde koekoeksklok die één van de hoogtepunten in onze collectie is.
Artikelnaam Koekoeksklok met muziek
Materiaal Berkenhout
Kleur bont
Anwendung Kwarts uurwerk
Fabrikantaanduiding Aachquell
Functie Automatische nachtuitschakeling, 12 Melodieën en draaiende elementen
Buitenmaat lengte 170.00
Buitenmaat breedte mm 320.00
Buitenmaat hoogte mm 320.00

Meer product informatie

Artikelnummer Hoogte Artikelnaam Functie Kleur Materiaal Naam Uurwerk prijs
361134 320.00 Koekoeksklok met muziek Automatische nachtuitschakeling, 12 Melodieën en draaiende elementen bont Berkenhout Aachquell Kwarts uurwerk 459,00 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top