Bloemzaadmat met 39 soorten bloemen - gewoon uitrollen, water geven en laten groeien!

19,10 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3 weken

Momenteel niet voorradig. Het product staat reeds in bestelling

Laat me weten wanneer het artikel weer beschikbaar is.


Art.Nr. 363588


Productbeschrijving

Bloemzaadmat met 39 soorten bloemen - gewoon uitrollen, water geven en laten groeien!

Zo betoverend, kleurrijk, mooi (en bij vriendelijk) kan je tuin zijn!
Onze bloemzaadmat maakt het mogelijk.

BELEEF PRACHTIGE BLOEMEN, EEN STUKJE KLEURRIJKE NATUUR - LEVENDIG EN DIVERS

• Met onze Flower Mat kan uw tuin een paradijs worden voor bloem bezoekende insecten. (De bloemenmix bevat alle eenjarige soorten die populair zijn bij bijen en andere insecten.)

De mat is een biologisch afbreekbaar vlies van katoen, waarin de hoogwaardige een- en meerjarige bloemzaden al gelijkmatig zijn geweven. Zo worden de zaden niet meegesleurd door de wind en ook niet weggespoeld door water. Ook is het voor vogels niet mogelijk om weg te pikken! De wateropslag van het vlies bespaart je ook water en tijd.

TOEPASSINGSVOORBEELDEN:

• In je tuin als insectenparadijs
• Vergroening en stabilisatie van alle erosie en andere door water en wind bedreigde gebieden, zoals hellingen, taluds, afwateringssloten, dijken, oevers.
• Natuurlijke bescherming tegen molshopen
• Als hellingvergroening en hellingstabilisatie

• Lengte 2 meter x breedte 0,45 meter
• Biologisch afbreekbaar!
• De mat bevat zaden voor 39 soorten bloemen!

TOEPASSINGSTIPS:
• De beste zaaitijd is meestal van eind maart/begin april tot eind mei/juni, zodat ook de eenjarige bloemsoorten hun volle bloei en rijpheid kunnen ervaren. Eerder zaaien is ook mogelijk in warmere zuidelijke streken.

• De zaden verdragen zowel zonnige als schaduwrijke locaties, zolang er maar voor wordt gezorgd dat ze altijd voldoende water krijgen, wat op bijzonder warme dagen soms tot 2 keer per dag moet worden bewaterd.

• Het gebied waar de zadenmat moet groeien, moet zorgvuldig worden voorbereid en er moet voor worden gezorgd dat de grond onder de mat glad en vlak is. Hark het oppervlak lichtjes om ervoor te zorgen dat de grond fijn kruimelig is - het is belangrijk dat de mat volledig in contact is met de voorbereide grond eronder.

• Alvorens de mat af te rollen, dient de grond eronder licht bewaterd te worden. Rol de mat vervolgens plat over de bewaterde ondergrond - borg de randen van de mat indien nodig tijdelijk met steentjes bij het inleggen.

• Na het leggen de mat water geven om ervoor te zorgen dat deze volledig contact maakt met de grond eronder.

• Bedek de hele mat met 1cm aarde en geef opnieuw licht water. De mat bevat een ideale en gelijkmatige mix van zaden en kunstmest - die beide beginnen te werken zodra de mat voor de eerste keer wordt bewaterd en bedekt met aarde.

• Vooral tijdens de eerste twee weken van ontkieming is het belangrijk om het graszaadgebied te allen tijde vochtig te houden - daarom is constant water geven essentieel om natuurlijke regenval te ondersteunen.

Het bloemenmengsel bestaat uit de volgende soorten: goudsbloemen, korenbloem, meisjesogen, gekleurde meisjesogen, cosmea, veldridderspoor, zonnehoed, goudpapaver, korkadenbloem, zomerazalea, gipskruid, kaasjeskruid, vlasleeuwenbek, rode vlasbekje, vlas, stokroos, wonderbloem, juffertje in het groen, teunisbloem, klaproos, rudbeckia, zeepkruid, kruidnagel, staande goudsbloem, inkarnaatklaver, Oost-Indische kers, zinnia.
Merk Starlyf
Artikelnaam Bloemzadenmat
Anwendung Voor een bloemenweelde met 39 soorten
Buitenmaat lengte 2000.00
Buitenmaat breedte mm 450.00

Meer product informatie

Artikelnummer Anwendung Artikel prijs
363588 Voor een bloemenweelde met 39 soorten Bloemzadenmat 19,10 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top