WEICON Fiets onderhoudsset

34,50 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad


Productbeschrijving

WEICON Fiets onderhoudsset

Met de fiets onderhoudsset van WEICON, natuurlijk Made in Germany, ben je goed voorbereid op het wielerseizoen!

Of het nu gaat om een tocht door het bos, over de grindpaden, in de bergen of de normale tocht naar de stad, een fiets moet veel meemaken tijdens zijn tochten.

Onze driedelige set, bestaande uit:
• Rijreiniger
• Verzorgingsspray PTFE
• Speciale kettingolie

• RIJREINIGER verbetert de loopeigenschappen van de fietsketting en de basissmering van de achter derailleur, ketting en tandwiel blijft behouden.
De krachtige speciale reiniger is universeel inzetbaar en reinigt, ontvet en verdampt volledig zonder residu achter te laten. De spray verwijdert vuil van fietskettingen, kettingbladen, tandwielen, achter derailleur en velgen etc., verwijdert lagervet, is zuurvrij en tast de behandelde oppervlakken niet aan. De reiniger is zelfs geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals kunststoffen, rubbermaterialen of carbon. Door de residuvrije verdamping kan de drive cleaner ook gebruikt worden om vuil van de remmen en remvlakken te verwijderen. Inhoud: 400ml.

• VERZORGINGSSPRAY biedt de 4-in-1 oplossing: reiniger, corrosiebescherming, smeermiddel en contactspray met een speciale PTFE-formule. De spray is een reiniger, corrosiebescherming, smeermiddel en contactspray in één product en zorgt dankzij een speciale PTFE-formule op een zachte en betrouwbare manier voor alle oppervlakken van je fiets (bijv. Frame, spaken, spatbord). Het verzorgingsproduct laat een glanzende, weerbestendige beschermfilm achter zonder te plakken. Ook geschikt voor het smeren van mechanische componenten of het onderhouden van elektrische contacten. Belangrijk: Spuit niet op remschijven / -blokken of banden. Inhoud: 150ml.

• Dankzij een speciale PTFE-formule zorgt de hoogwaardige SPECIALE KETTINGOLIE ervoor dat de fietsketting en andere bewegende delen op de fiets uiterst soepel lopen. Ideaal voor smering en ter bescherming tegen vuil op de fietsketting, tandwiel, cassette, achter derailleur enz. De witte olie zorgt voor een gemakkelijke visuele controle van de gesmeerde gebieden. Goed schudden voor gebruik. Inhoud: 30 ml.
Merk Weicon
Gevaarlijk product vanaf hoeveelheid 20
Artikelnaam Fiets onderhoudsset
Besonderheit Fahrrad
Anwendung Rijreininger, kettingolie en verzorgende spray
Inhoud 580.00

Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikelnaam prijs
359657 580.00 ml Fiets onderhoudsset 34,50 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top