Ontbramings set premium, gemaakt voor kunststof, 11 stuks

69,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 356932


Productbeschrijving

Ontbramings set premium, gemaakt voor kunststof, 11 stuks

Optimale en hoogwaardige premium ontbraamset, speciaal voor kunststoffen, ideaal voor de 3D-printsector.

Topkwaliteit van SHAVIV, 's werelds meest toonaangevende ontbraamsysteem.

De premiumkit - met geoptimaliseerde verpakking voor het opbergen van de gereedschappen - bevat de meest gangbare gereedschappen en mesjes voor de beoogde oplossing voor de meest voorkomende toepassingen, vooral op het gebied van 3D.

De elfdelige premium kit voor het ontbramen en verfijnen van kunststoffen bevat:

• Mango II-handgreep voor telescopische meshouder, met pal: de meest gebruikte handgreep voor precisie en gemak bij het ontbramen

• Meshouder voor alle B-messen: axiaal of radiaal te gebruiken
• Meshouder voor alle E-mesjes

• Mes B10: HSS, ontbramt langspanige materialen. (Toepassingen: machinale bewerking met rechte rand en binnenkant, voorzijde. Voor kunststoffen, koper, aluminium, staal)

• Mes B11: HSS, zeer smal. Braamt gaten met een minimale diameter van 2 mm. (Toepassingen: Rechte rand & interne verwerking aan de voorzijde. Voor kunststoffen, koper, aluminium, staal)

• Mes B25: Smalle snijkant, speciaal voor kunststoffen (Toepassingen: Rechte rand & binnenverwerking aan de voorzijde. Speciaal voor kunststoffen, maar ook voor koper, aluminium, staal)

• Mes E111: HSS, zeer smal. Braamt gaten met een minimale diameter van 1,5 mm. (Toepassingen: voorzijde met rechte rand en inwendige bewerking. Fvoor kunststoffen, koper, aluminium, staal)

• Mes E250: speciaal voor kunststof, zeer smal voor zwaar gebruik (toepassingen: rechte rand & binnenverwerking aan de voorzijde. Voornamelijk voor kunststoffen, maar ook voor koper, aluminium, staal)

• Blad E400: mini driehoekige schraper (toepassingen: rechte rand & binnenbewerking van de achterkant, binnenoppervlak "muur", vlakke oppervlakken. Voor kunststoffen, hout, staal, aluminium, koper, messing, grijs gietijzer, roestvrij staal)

• Mes E707: ontbramer voor contouren (toepassingen: rechte snijkant & binnenbewerking front. Voor kunststoffen, staal, aluminium, koper, messing, grijs gietijzer, RVS en gehard staal)

• Cera Burr, het keramische ontbraamgereedschap (toepassingen: kunststof frees, richtliniaal, inwendige bewerking voorzijde, spiebanen, buitenkanten aan beide zijden)
Het Cera Burr keramisch gereedschap is speciaal ontwikkeld voor het ontbramen van kunststoffen en zachte materialen. Het hoogwaardige keramische mes, bevestigd aan een stevig maar licht handvat, is ideaal voor het verfijnen van kunststoffen en het ontbramen van zachte metalen. Het ideale gereedschap voor het verwijderen van bramen op kunststof werkstukken. Voorkomt ongelukken die vaak voorkomen bij multifunctionele zaagbladen.
Marke Shaviv
Artikelnaam Ontbramings set premium
Bijzonderheid Premium kwaliteit
Anwendung Kunststof
Inhalt 11.00
Maateenheid-inhoud delig

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
356932 11.00 delig Ontbramings set premium 69,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top