Ansmann lithiumbatterij CR123A met micro-USB-aansluiting voor praktisch opladen

10,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2 weken

Momenteel niet voorradig. Het product staat reeds in bestellingArt.Nr. 361484


Productbeschrijving

Ansmann lithiumbatterij CR123A met micro-USB-aansluiting voor praktisch opladen

Eenvoudig laden:
De batterij kan worden opgeladen met een in de handel verkrijgbare micro-USB-oplaadkabel. Als voeding kan een pc, een powerbank of een USB-voedingseenheid (5V) dienen. Als alternatief kan natuurlijk ook een lithium-oplader worden gebruikt.

Perfecte bescherming dankzij het Safety Board:
De geïntegreerde Safety Board beschermt de cel tegen overladen, overbelasting, kortsluiting of diepontlading. Zo is de batterij perfect beschermd tegen verkeerd gebruik, wat een lange levensduur garandeert.

Hoge energiedichtheid:
Vergeleken met conventionele NiMH-batterijen heeft de Li-Ion-technologie bijna twee keer de energiedichtheid bij dezelfde grootte.

Laag gewicht, lage zelfontlading en hoge cyclusstabiliteit:
De 16340 Li-Ion-accu is extreem duurzaam en kan zelfs onder zware omstandigheden tot 2000 keer worden opgeladen. Door de zeer lage zelfontlading behoudt de accu zijn energie lang vast, ook als deze niet in gebruik is. Bovendien is het gewicht van de Li-Ion-cel veel lager in vergelijking met conventionele batterijtechnologieën (bijv. NiCD / NiMH / PB) met dezelfde prestaties.

Diverse toepassingsgebieden:
De hoogwaardige lithium-ion batterij is ideaal voor gebruik in moderne apparaten zoals LED-zaklampen, koplampen, alarmsystemen, bewakingscamera's, etc. De cel heeft een capaciteit van 850 mAh en is daarom ideaal voor "stroomvreters" met veel energie vereisten. Daarnaast is de batterij te gebruiken over een breed temperatuurbereik van -20°C tot +60°C.

De functies op een rij:
• Hoogwaardige ANSMANN lithiumbatterij 16340 met Safety Board en geïntegreerde micro-USB-oplaadaansluiting. Bij opladen via de micro-USB-aansluiting is de laadstroom beperkt tot maximaal 0,5A.
• De batterij kan eenvoudig worden opgeladen met een standaard micro-USB-oplaadkabel. Als voeding kan een pc, een powerbank of een USB-voedingseenheid (5V) worden gebruikt. Als alternatief kan de batterij ook worden opgeladen met een lithium-oplader (max. LED-zaklampen, koplampen, alarmsystemen, bewakingscamera's, laadstroom).
• Op de positieve pool van de accu bevindt zich een laadniveau-LED. Tijdens het laadproces licht het rood op, wanneer de batterij volledig is opgeladen, wordt het groen
• Uitermate geschikt voor gebruik in moderne LED-zaklampen, koplampen, alarmsystemen, bewakingscamera's, etc.
• Geïntegreerd beveiligingscircuit beschermt tegen overladen, overbelasting, kortsluiting en diepe ontlading
• Zeer lage zelfontlading en hoge energiedichtheid

OPMERKING:
Vanwege het geïntegreerde beveiligingscircuit zijn de afmetingen van de cel ongeveer 3-4 mm langer dan onbeschermde 16340 Li-Ion-batterijen. Verwar het niet met een standaard Mignon AA batterij, deze zijn kleiner dan de 16340 cellen.

Technische specificaties:
Celgrootte: 16340 / 123A
Celchemie: Li-Ion
Spanning: 3.6V
Energie-inhoud: 3,06 Wh
Nominale capaciteit: 850 mAh
Oplaadcycli: 2000
Zilver
Verpakking: blister
Aantal cellen in verpakking: 1
Merk Ansmann
Artikelnaam Lithium-Accu
Capaciteit mAH 850.0
Chemisch-systeem Lithium
IEC-nr. CR123A
IEC-nr. vergelijking 16340
Toepassing LED-zaklampen, alarmsystemen, nachtcamara's
Fabrikantaanduiding 16340
Buitenmaat hoogte mm 34.10
Buitenmaat Ø mm 16.600

Meer product informatie

Artikelnummer Merk Type Soort Volt prijs
361484 Ansmann Lithium-Accu Lithium 3,60 10,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top