Bescherm stempel - stempelen - wassen - beschermen

7,99 € -36% RRP 12,50 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 354728


Productbeschrijving

Bescherm stempel - stempelen - wassen - beschermen

Hoe leg ik het belang van hygiënemaatregelen uit aan kinderen?
Hoe zorg ik ervoor dat met name kinderen zich aan de nodige hygiënevoorschriften houden?
Hoe kun je iets speels maken, uit noodzaak gemakkelijk te begrijpen?

De Protect Kids Stamp is de slimme, gemakkelijk te begrijpen oplossing: stempelen - wassen - beschermen.
Kinderen zijn gek op stempels en tatoeages - met de Protect Stamp zorg je voor een correcte preventie!

Steeds meer mensen werken vanuit hun thuiskantoor. Kinderen moeten onder toezicht staan ​​van ouders en familieleden. Aangezien veel mensen en kinderen bang zijn om zelf COVID-19 te krijgen, is het duidelijk om met u te praten over correcte preventie.

De beste wapens tegen ALLE virussen zijn volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) water en zeep. Regelmatig handen wassen is de beste beschermingsmaatregel.

HOE VERKLAAR IK HET BELANG VAN KINDEREN VOOR HYGIËNE-MAATREGELEN
De Protect Stamp is ontwikkeld om het kinderspel te maken, met het idee om de jongsten onder ons op een speelse manier te motiveren en te inspireren.

De Protect Kids Stamp is wereldwijd uniek (Made in Austria). Het product is bedoeld voor gezinnen, kinderen, maar ook voor kleuterscholen, scholen en iedereen die zichzelf kan beschermen tegen het risico op infectie door middel van een ingenieus eenvoudig en creatief idee. Het is bedoeld om mensen te helpen zichzelf te beschermen en de verspreiding van deze virale infectie moeilijker te maken en te stoppen.

IDEE & TOEPASSING:
Een ingenieus eenvoudig idee en toch zo efficiënt ... Direct na het opstaan ​​is het tijd om je stempel erop te drukken. Het monstervirus wordt op de achterkant van elke hand en op de handpalm gestempeld Het virus moet volledig worden gewassen door het tot de avond met water en zeep te wassen. Tests hebben aangetoond dat, afhankelijk van het huidtype, 4 tot 5 grondige handwasbeurten nodig zijn. Je kunt niet naar bed gaan zonder schone handen ... want monster virussen zijn absoluut niet toegestaan ​​in de slaapkamer.

De onschadelijke stempelkleur
Elke Protect Kids stempel wordt geleverd met een speciale dermatologisch onschadelijke gecertificeerde stempelkleur, d.w.z. er wordt een stempelinkt gebruikt die onschadelijk is voor de huid. Elke stempel kan tot ongeveer 3.000 afdrukken bevatten of met 5-6 afdrukken per dag x 500 dagen.

AANVULLENDE BESCHERMING MET MICROBAN
De antibacteriële microban-bescherming die in elke stempel is verwerkt, geeft elke Protect Kids-stempel extra bescherming tegen schadelijke microben. Microban biedt antibacteriële bescherming en bestrijdt de groei van schadelijke bacteriën gedurende de hele levensduur van de stempel.

Afmetingen: 190 x 120 x 35 mm

Meer product informatie

Artikelnummer Artikel prijs
354728 Protect Stempel 7,99 € -36% RRP 12,50 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top