Nikkeltest set, 2x 20ml inclusief wattenstaafjes

17,90 €

8,95 € per 10 ml

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 326114


Dit product wordt verzonden als gevaargoed bij afname vanaf 25 stuks

Productbeschrijving

Nikkeltest set, 2x 20ml inclusief wattenstaafjes

De nikkel test is een nuttige test voor de detectie van nikkel in metalen, legeringen en gegalvaniseerde lagen. Het vaststellen gebeurt meestal via een kleurreactie zonder beschadiging van het monster. Nikkel bevattende materialen met een hoog allergisch potentieel worden met deze test opgespoord en daarmee wordt contact of nikkelallergie in de toekomst vermeden.


Eenvoudig, snel en goedkoop: Binnen een korte tijd kan worden bepaald of een voorwerp een aanzienlijke hoeveelheid nikkel wel of niet bevat. Een positief testresultaat (vage rode kleur) geeft aan of de toelaatbare grenswaarde is overschreden.

Makkelijk in gebruik: Er worden 2 druppels van elke oplossing na elkaar op het wattenstaafje gedruppeld. Het wattenstaafje wrijf je vervolgens minstens voor 30 seconde over het te testen materiaal. Indien er nikkel is vrijgekomen dan verkleurd het wattenstaafje vervolgens licht in de kleur rood.

Opmerking: Bij edele legeringen (zoals witgoud) of bij corrosie bestendig speciaal staal kan de test negatief verlopen hoewel het dan wel nikkel bevat.

Inhoud:
1 x 20ml Pufferlösung 1
1 x 20ml Pufferlösung 2
3 x Wattenstaafjes
Artikelnaam Nikkeltest
Inhoud 20.00
Maateenheid-inhoud ml

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
326114 17,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top