Boek Brepohl: Theorie und Paxis des Goldschmieds

99,99 €

incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 338879


Productbeschrijving

Boek Brepohl: Theorie und Paxis des Goldschmieds

Het standaardwerk voor goudsmeden - de Brepohl!

Het wereld leidende werk van Prof. Dr. med. E. Brepohl heeft zichzelf bewezen als leidraad voor de opleiding tot het masterexamen en de bijscholing van edelsmeden en als universeel naslagwerk voor de praktijk.

- Leer alle theoretische basics verbonden met de praktische behoeften van goudsmeden..

- Voor de vakman worden materialen en werktechnieken in begrijpelijke vorm tot in detail behandeld. In deze 17e editie wordt meer rekening gehouden met nieuwe technieken en procedures.

- De industriële sieradenproductie wordt behandeld. Werkmethoden en apparatuur worden beschreven, evenals de variëteit en trends van het sieradenontwerpen op basis van specifieke voorbeelden in de sieradenvitrines.

De auteur: goudsmid-meester prof.dr. Erhard Brepohl was professor in het ontwerpen van sieraden aan de universiteit van Wismar. Gastspreker op veel goudsmidscholen en seminars, o.a. in Florence, Wenen, Braunwald / Zwitserland, Ahlen / Westfalen.

reviews:
"Dit boek is niet alleen een schatkamer voor de klassieke goudsmid: iedereen die met edelmetaallegeringen te maken heeft, vindt hier duidelijke informatie (...)." METAL, 4/2016

Voor de pre-editie:
"Voor goudsmeden is dit werk sowieso een standaardwerk, maar voor materiaalwetenschappers een verfrissende uitbreiding van kennis op toepassingsgebieden van materialen die ons leven verfraaien door artistiek ontwerp en vakmanschap."
Der Wärmebehandlungsmarkt, januari 2009

In 1962 verscheen de eerste editie van dit boek, waarmee de auteur, in die tijd een jonge leraar beroepsonderwijs, het leren van zijn studenten wilde faciliteren. Omdat hij de theoretische grondslagen zo nauw kon combineren met de praktische vereisten en ervaringen van de juwelenproductie, heeft "Brepohl" zich tot op de dag van vandaag bewezen als een richtlijn voor beroepsopleiding tot meesterlijk vakmanschap en als een universeel naslagwerk.
Artikelnaam Boek Brepohl: Theorie und Paxis des Goldschmieds
Besonderheit WERKSTATT
Inhoud 600.00
Maateenheid-inhoud Pagina's

Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikel prijs
338879 600.00 Pagina's Boek Brepohl: Theorie und Paxis des Goldschmieds 99,99 € *

* incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top