Lasnaad uit de fles 20gr. / 40gr.

24,99 €

4,17 € per 10 g

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 345863


Productbeschrijving

Lasnaad uit de fles 20gr. / 40gr.

LASNAAD UIT DE FLES!
Europa’s nr. 1 - En nu bij ons verkrijgbaar!


Ontdek het LASSEN VANUIT DE FLES.
Overtuigende eigenschappen die veel in de handel verkrijgbare kleefstoffen overschaduwen:
- Tot 600% meer kleefkracht
- Kleeft bijna alle materialen
- Geen steken van de doseertip
- Geen druppelen, geen kloddervorming
- Uitharding onder de vijf seconden
- Houdt meerdere jaren zonder functiebeperking
- Lijmen, modelleren, opvullen en versterken
- Geschikt voor bijna alle materialen
- Geen voorkennis nodig, gemakkelijk te gebruiken!

Onze lijm reparatieset wordt om een goede reden lasnaad uit de fles genoemd. Het unieke mengsel van granulaat en industriële lijm is vele malen efficiënter dan conventionele lijmen en “last” breuken, scheuren en vult gaten en spleten zoals geen andere lijm eerder deed. Onze lijm reparatieset is geschikt voor bijna alle materialen en met de juiste voorbehandeling uiterst belastbaar. De lasnaad is weersbestendig, koud- en hittebestendig en waterdicht.

Twee componenten voor maximale grip
De lasnaad uit de fles wordt in twee flesjes geleverd. De ene bevat de extreem sterke industriële lijm HG-Extreme 1.0, de andere het speciaal afgestemde granulaat. Alleen de combinatie van de twee componenten leidt tot een chemische reactie, die een onbeschrijflijke lijmkracht oplevert. Met behulp van het granulaat kunnen afgebroken delen of draden opnieuw worden gemodelleerd en zelfs geslepen worden.


Gebruik:
1. Reinigen van de oppervlakken
De lasnaad uit de fles kan alleen haar volle lijmkracht ontwikkelen als de te repareren delen voorbereid zijn. In het ideale geval ruwt men het oppervlak op met schuurpapier of een staalborstel en wordt al het vuil verwijderd. Er mogen zich geen stof-, roest-, vet- of lijmresten bevinden en de lijmoppervlakken moeten helemaal droog zijn. Alleen dan kan een hoge hechtingswaarde bereikt worden.

2. Granulaat strooien
Vervolgens worden de te verlijmen delen exact bij het breekpunt samengevoegd en een fijne laag granulaat aangebracht. De poederhoogte mag niet groter zijn dan 2 mm. Voordat men de industriële lijm toevoegt, vindt er geen chemische reactie plaats.

3. Industriële lijm aanbrengen
Nu wordt de industriële lijm HG-Extreme 1.0 van de tweede fles voorzichtig op het granulaat gedruppeld totdat alle korrels verzadigd zijn met lijm. Zodra de twee componenten met elkaar in contact komen, treedt er een chemische reactie op en wordt er warmte gegenereerd. Wij raden altijd aan om beide zijden van de breuk te voorzien van een las voor maximale houdbaarheid. Hoe vaker het lijmproces wordt herhaald, hoe stabieler de verbinding wordt.

4. Verbinding laten uitharden
Al na enkele seconden bereikt de lasnaad uit de fles haar volle lijmkracht. Als de chemische reactie ten einde is, kan de naad meteen geslepen, geboord of geverfd worden. Afhankelijk van het materiaal kan de eindsterkte van de breuk variëren.
Artikelnaam Lasnaad uit de fles
Inhoud 60.00
Maateenheid-inhoud gr

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
345863 24,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top