Nieuw
UV-C-sterilisatieapparaat

UV-C-sterilisatieapparaat

129,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 356256


Productbeschrijving

UV-C-sterilisatieapparaat

Elimineert bacteriën en ziektekiemen binnen enkele minuten.
Ideaal voor razendsnelle desinfectie van horloges en sieraden, klein gereedschap (frezen, vijlen etc.) en kleine onderdelen en vele andere zaken (zoals brillen en pennen) uit het huishouden.

In het dagelijks leven, op het werk en in de werkplaats (bijv. Voor horloge- en sieradenreparaties) kunnen objecten door persoonlijk contact of door ze eenvoudig aan te raken in contact komen met bacteriën en ziektekiemen.

Als u aan de veilige kant wilt blijven, verwijder dan binnen enkele minuten de voorwerpen en gebruiksvoorwerpen van bacteriën en ziektekiemen.

Dit is hoe het werkt:

Het UVC-licht kan het DNA van bacteriën vernietigen en allerlei ziektekiemen doden. De emmi®-Steri UVC LED combineert 8 UV- en LED-lampen met een dubbele optische golflengte van 395 nm + 280 nm door het gebruik van een dubbele lichtbron en een dubbele energiefunctie. Aan de onderkant van de doos is een reflecterend glas gemonteerd dat het UV-licht weerkaatst wanneer het apparaat in werking is, zodat het de bacteriën vanuit alle hoeken steriliseert: het UV-C-sterilisatieapparaat doodt tot 99,99% van de bacteriën en ziektekiemen in drie minuten.

Er is een gesproken mededeling voor alle processen, bijvoorbeeld: "Gesteriliseerd" of "Sterilisatie voltooid". Als de sterilisator is ingeschakeld, gaan alle witte lampjes branden en knipperen ze één keer. Wanneer het apparaat in de stand-bymodus staat, branden de witte lampjes continu zonder te knipperen. De witte scrollende tekst is aan wanneer het apparaat is gesteriliseerd.

Met behulp van een ingebouwde zwaartekrachtsensor schakelt het apparaat onmiddellijk uit als het deksel tijdens sterilisatie wordt geopend, zodat uw huid niet wordt blootgesteld aan UVC-licht. Bovendien schakelt het apparaat na 15 uur in stand-by automatisch uit, omdat het een ingebouwde energiebesparende detectiefunctie heeft.

Het UVC LED-sterilisatieapparaat zorgt voor een veilig leven zonder het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en chemicaliën. Het UVC-licht vernietigt het DNA van de ziektekiemen en onderdrukt hun reproductievermogen. Het apparaat is CE- en FCC-gecertificeerd.

De bediening is eenvoudig en gemakkelijk:
Sluit de sterilisator aan op een stroombron. Open het deksel, plaats de te steriliseren items in de container, sluit het deksel en druk een halve seconde op de start- en stopfunctie om de sterilisatie te starten. Na drie minuten wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld en klinkt er een melding (sterilisatie voorbij) en is de sterilisatie voltooid. Druk drie seconden op de start- en stopfunctie om de sterilisator uit te schakelen.


De leveringsomvang omvat het apparaat, de stekker en de kabel, evenals een houder voor het plaatsen van de objecten.

Technische specificaties:

• Ingangsspanning: 10 V - 700 mA
• Vermogen: max. 8 W.
• LED: 8 LED-lampen
• Afmetingen: 216 mm x 105 mm x 70 mm
• Golflengte: 260-280 nm
• Invoerinterface: Type-C USB
• Timer: 180 sec. / 3 min.

Verdere UV-C-desinfectieapparaten vindt u onder onze bestelnummers 354710 of 342101
Artikelnaam UV-C-sterilisatieapparaat

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
356256 129,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top