"Ruimtevaartavontuur 7-in-1"

24,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: binnen 4 tot 6 weken

Genoeg voorraadArt.Nr. 336128


  Meer informatie

Productbeschrijving

"Ruimtevaartavontuur 7-in-1"

Hernieuwbare energie brengt een wereldwijde revolutie op gang. Deze energievorm werd in de ruimtevaart voor het eerst onderzocht. Met dit bouwpakket wordt het thema spelenderwijs aangepakt. In het ISS-ruimtestation, dat als tankstation dient, wordt de zonne-energie opgeslagen in een condensator. Deze wordt aangesloten op de betreffende ruimtevaartuigen en brengt deze in beweging. Op bewolkte dagen kan de condensator via een batterijvak in een paar seconden worden opgeladen (2 x AAA-batterijen, niet inbegrepen). Aangedreven door de condensator worden de ruimtevaartuigen kleine snelheidsduivels. Alle modellen kunnen ook via het zonnepaneel van het ISS-station worden aangedreven.

- Eén ruimtestation en 6 verschillende ruimtevaartuigen, die na elkaar kunnen worden gebouwd en zowel via zonne-energie als via de condensator kunnen worden aangedreven.
- De condensator slaat de energie met een lage interne weerstand op. Hij kan in minder dan een minuut worden opgeladen en voorziet de ruimtevaartuigen 2-3 minuten van stroom.


Bijgeleverd
Ruim 66 onderdelen staan bij de montage ter beschikking van de creativiteit.
Afmetingen
Ø 18 x 10 cm.

Meer product informatie

Bestelnr. prijs
336128 24,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top