Ultrasone luchtbevochtiger voor ruimtes tot 50m²

79,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 357534


Productbeschrijving

Ultrasone luchtbevochtiger voor ruimtes tot 50m²

Of het nu thuis of op het werk is: schone, aangename lucht om in te ademen zorgt voor een aangenaam gevoel van welzijn!
Geniet van gezonde lucht door hygiënische en natuurlijke bevochtiging.

HET KLEINE KRACHTPAKKET VOOR GEZONDE LUCHT!

Een luchtbevochtiger voorkomt droge lucht, wat eerst problemen kan veroorzaken aan de ogen en slijmvliezen en vervolgens aan het hele lichaam - dat voor 60% uit water bestaat.
Met name in de winter kan het voorkomen dat de luchtvochtigheid in ruimtes beduidend onder de aanbevolen waarden van 40% tot 60% ligt. Dit komt door "droge" verwarming, maar ook door de vaak aanbevolen ventilatie: in absolute zin bevat de koude buitenlucht minder waterdamp.
Als je de woon- of bedrijfsruimte ventileert, stroomt deze waterdamparme lucht naar binnen. Het resultaat: als de lucht in de kamer opwarmt, neemt de luchtvochtigheid "relatief" af, aangezien warme lucht veel meer waterdamp kan opnemen dan koude lucht. Zo ontstaat in de winter de droge kamerlucht. Airconditioningsystemen kunnen in de zomer ook uitdroging veroorzaken.

Als er onvoldoende vocht in de lucht zit, krijgen veel mensen en dieren slechte lucht en hebben ze vaak last van een droog, jeukend gevoel in de ogen, neus en keel. Droge lucht verstoort uw slaap en kan allergieën en ademhalingsproblemen veroorzaken.

Onze ultrasone luchtbevochtiger werkt nauwkeurig tegen droge lucht. Het verdeelt bevochtigde lucht gelijkmatig over de kamer en verspreidt veel minder bacteriën in vergelijking met luchtbevochtigers met geluidsgolftechnologie.

Water kan mineralen, calcium en magnesium bevatten. Wanneer de waterdruppels op uw meubels, muren en vloeren terechtkomen, laten ze vaak een wit residu achter.
Met onze ultrasoon luchtbevochtiger hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De moleculen van de bijzonder fijne, onzichtbare mist die door de ultrasone luchtbevochtiger wordt gegenereerd, zijn te klein om mineralen te transporteren. In plaats daarvan blijven de mineralen waar ze horen, namelijk in het waterreservoir, zodat je ze gemakkelijk kunt verwijderen. En omdat de waas zo fijn is, blijft hij langer in de lucht en worden vochtige plekken op nabijgelegen oppervlakken vermeden.

VOORDELEN:
• Natuurlijk verdampingsproces voor optimale prestaties
• Verspreidt minder bacteriën dan luchtbevochtigers met geluidsgolftechnologie
• Vermijdt natte plekken en wit stof
• Geen risico op brandwonden door heet water of warme stoom
• Continu gebruik
• Ideaal voor ruimtes tot 50 m²
• Automatische uitschakeling als de watertank leeg is
• Bedrijfsvolume lager dan 25 dB

TECHNISCHE SPECIFICATIES:
• Stroomvoorziening: 230 volt
• Prestaties: max. 28 watt
• Kabellengte ca. 230 cm
• Afmetingen (bxhxd) mm: 150 x 340 x 150
• Tankinhoud: 2,2 liter

ONZE TIP:
Gebruik onze luchtconcentraten om uw kamers om te toveren in geurige oases. De wateroplosbare luchtverfrissers zijn ideaal voor gebruik met de ultrasone luchtbevochtiger.
• De luchtverfrisser Citrus & Green Tea (onze referentie 357536) heeft een verfrissend, aromatisch, stimulerend, motiverend effect, kalmeert uw ziel en creëert een intense sfeer van welzijn.
• De luchtverfrisser Gardenia (onze referentie 357537) werkt daarentegen tegen rusteloosheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, angst, depressie en ook tegen stress.
• De luchtverfrisser Lavendel (onze referentie 357538) heeft een verfrissend, stimulerend, kalmerend, angst verlichtend en stemming verbeterend effect. Daarnaast wordt de medicinale plant ook aanbevolen bij onrust, problemen met inslapen of depressieve stemmingen. Het kan ook worden gebruikt om muggen en andere insecten af te weren.
• Mengverhouding: afhankelijk van de beleving van de geur ongeveer 1/2 tot één dop van de luchtverfrisser.

• Gebruik ons ultrasoon concentraat voor desinfectie van kamers (referentie 357535) om uw kamers te desinfecteren. De nevel, die door onze ultrasone luchtbevochtigers uitermate fijn wordt verneveld, maakt alle oppervlakken nat, waardoor het actieve ingrediënt plafonds, wanden, apparatuur, ventilatiekanalen, airconditioningsystemen, voedsel en meubels kan bevochtigen. De nevel dient dus als drager en transporteert de biocide gelijkmatig naar alle gebieden, ook naar die moeilijk toegankelijk zijn.
Mengverhouding: 1: 2 (ca. 1,4 liter water, de rest van het desinfectiemiddelconcentraat)
Artikelnaam Ultrasone luchtbevochtiger
Eigenschap LUFTREINIGUNG
Besonderheit Ultrasonic
Anwendung voor ruimtes tot 50m²
Inhalt 1.00
Maateenheid-inhoud Stück
Buitenmaat lengte 150.00
Maateenheid lengte mm
Buitenmaat breedte mm 340.00
Buitenmaat hoogte mm 150.00
Volt / Hz. 230 V
Watts 28

Aanbevolen artikelen

Ultrasone luchtbevochtiger voor ruimtes tot 50m²

totale prijs :

Meer product informatie

Artikelnummer Anwendung Artikel prijs
357534 voor ruimtes tot 50m² Ultrasone luchtbevochtiger 79,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top