Nieuw
Pastaclean WC poeder met keramische witmaker, 3kg voordeelverpakking

Pastaclean WC poeder met keramische witmaker, 3kg voordeelverpakking

24,99 €

8,33 € per 1 kg

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 358241


Productbeschrijving

Pastaclean WC poeder met keramische witmaker, 3kg voordeelverpakking

Voor hygiënisch schone toiletten, urinoirs, afvoeren & bidets!

• Neutraliseert geurtjes
• Bij elke toepassing
• Badkamer- en sanitair keramiek worden optisch opgehelderd

Pastaclean WC-poeder met keramische witmaker is een poederconcentraat dat in combinatie met water een reinigend krachtschuim wordt met een inweekformule. De nieuwe krachtige formule tegen kalkaanslag en urineaanslag is ideaal voor moeiteloze reiniging en verfrissing van uw toilet tot aan de toiletrand.

Met de nieuw geïntegreerde keramische witmaker wordt de keramiek optisch witter wanneer het toilet wordt gereinigd en wordt de glans versterkt bij elk volgend gebruik. Een optimaal oplichtingsresultaat wordt verkregen na ongeveer 5 - 6 toepassingen. Regelmatig gebruik van Pastaclean WC-poeder houdt het sanitair helder en glad.

De geur verdrijvende eigenschap neutraliseert en elimineert onaangename geuren. Het krachtvolle schuim lost vuil automatisch op tot aan de toiletrand en voorkomt kalkaanslag.

• Toepassing:
Vul de bijgeleverde maatbeker volledig met het poeder en gooi met een kleine zwaai in het water van het toilet.

• Tip:
Om de activiteit van het toiletpoeder te vergroten, kunt u ca. 1-2 tandenborstelbekers met warm water toevoegen aan het stilstaande toiletwater. Als het schuim niet hoog genoeg stijgt, kun je ook meer toevoegen door een kleine hoeveelheid poeder door het schuim in het water in het toilet te gooien. Aangezien het poeder veel water nodig heeft om te activeren, voeg je eventueel een beetje water toe (als het schuim het toilet niet helemaal vult). Laat nu het opstijgende schuim inwerken en als het uit zichzelf is ingestort, verwijder dan eventuele aanslag met de toiletborstel en spoel af.

• Snelle reiniging:
Bevochtig het toilet keramiek met een toiletborstel, strooi wat poeder op het bevochtigde keramiek, er ontstaat schuim, verdeel het schuim met de toiletborstel en poets het toilet, spoel af. Verwijder eventuele schuimresten op de toiletrand met een vochtige doek.

• Aanbeveling:
Toilet 80ml-100ml
Urinoir 30ml - 50ml
Bidet 70ml-100ml

Als het schuim te hoog oploopt, gebruik dan minder poeder en als het schuim niet onder de toiletrand komt, gebruik dan een hogere dosis of voeg wat water toe.
Droog en gesloten bewaren.

• Aanbeveling:
We raden één behandeling per week aan, voor hygiënische basisreiniging. Stop je toiletborstel in het zelfreinigende actieve schuim in het toilet om hem schoon te maken. Als er onaangename geuren uit de afvoer komen, laat het dan wat water erin lopen, voeg ongeveer 1 eetlepel toiletpoeder toe en voeg een beetje water toe aan het poeder.


*** Houd er rekening mee dat het label van het hier getoonde product kan afwijken van het daadwerkelijk geleverde product. ***
Artikelnaam WC poeder met keramische witmaker
Toepassing Reinigt en neutraliseerd

Meer product informatie

Artikelnummer Toepassing Artikel prijs
358241 Reinigt en neutraliseerd WC poeder met keramische witmaker 24,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top