Nieuw
Pastaclean wasmiddel 5 kg concentraat

Pastaclean wasmiddel 5 kg concentraat

19,99 €

4,00 € per 1 kg

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 358245


Productbeschrijving

Pastaclean wasmiddel 5 kg concentraat

Pastaclean microvezel wasmiddel voor intensief gebruik - kleding wassen was nog nooit zo eenvoudig! Het fenomenale wasmiddel is voldoende voor maximaal 500 wasbeurten!

Microfiber wasmiddel voor intensief gebruik met antipluis Pastaclean microvezel wasmiddel voor zwaar gebruik met antipluis zorgt voor heldere kleuren en is bijzonder zacht voor alle materialen, prints en applicaties. Dankzij de innovatieve nieuwe formule blijft je favoriete kleding langer als nieuw en worden pluisjes en pluisbolletjes voorkomen.

Het wasmiddel voor intensief gebruik is de ideale oplossing voor het reinigen en behouden van de waarde van allerlei soorten textiel en microvezel artikelen zoals: beddengoed, sportkleding, handdoeken, textiel, poetsdoeken en alle andere materialen die functioneel en ademend moeten zijn. Ook ideaal voor gevoelig textiel zoals zijde, satijn, wol, polyester, polyamide, linnen, katoen en gemengde weefsels.

Dankzij de speciale Refresh formule worden de vezels weer rechtgetrokken en krijgen ze zo hun zuigkracht terug. Bovendien voelt het weer zoals de eerste keer toen u het kocht. De volledige eigenschappen van de microvezel worden hersteld. De speciale antikalk formule maakt het wasgoed nog zachter en prettiger om te dragen. Het Pastaclean microvezel wasmiddel voor intensief gebruik is geschikt voor alle textiel en microvezel artikelen van 15 ° C - 95 ° C. (Afhankelijk van de was instructies van het te wassen product)

• Dosering:
Afhankelijk van hoe vuil uw wasgoed is, adviseren wij 5 ml voor lichte vervuiling (voor het opfrissen van uw wasgoed in het korte wasprogramma), 10 ml voor middelzware vervuiling, 15 ml voor sterk vervuilde was. 5 L is voldoende voor ongeveer 333 - 1000 wasbeurten. De waterhardheid heeft geen invloed op de was prestaties.

• Tip:
De Pasta Clean is ook ideaal voor het wassen van de handen.
Als u ongeveer 20 ml Pastaclean microvezel wasmiddel voor zwaar gebruik toevoegt aan een halve liter warm water, krijgt u een reinigingsoplossing voor met microvezel gestoffeerde meubels, schoenen, enz.

• Aanbeveling:
Aangezien het Pastaclean microvezel wasmiddel voor intensief gebruik geen bleekmiddel bevat, voeg dan ook een maatlepel Pastaclean Laundry Wonder Premium toe aan het wasprogramma (referentie 358246), bij het wassen van uw witte was.

Ingredienten:
<5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, conserveermiddelen, benzisothiazolinonen, methylisothiazolinonen, geurstoffen
Artikelnaam Wasmidel met antipluis
Toepassing Verwijderd hardnekkige vlekken

Meer product informatie

Artikelnummer Toepassing Artikel prijs
358245 Verwijderd hardnekkige vlekken Wasmidel met antipluis 19,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top