Nieuw
Pastaclean was wonder 6kg - de waskrachtversterker

Pastaclean was wonder 6kg - de waskrachtversterker

34,99 €

5,83 € per 1 kg

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 358246


Productbeschrijving

Pastaclean was wonder 6kg - de waskrachtversterker

Geeft zelfs de meest hardnekkige vlekken geen kans: of het nu gaat om rode wijn, sap, koffie, cacao, thee, gras, bloed, schimmelvlekken en nog veel meer - het fantastische was wonder zorgt voor een effectieve en zachte reiniging van uw wasgoed!

De voordelen op een rij:
• Voor wit en gekleurd wasgoed
• Waskrachtversterker
• Met helderheidsformule
• Kleur- en vezelbescherming
• Bespaart wasmiddel
• Anti grijze waas
• Voor wasbeurten van 30 ° tot en met 95 ° C

De Pastaclean Was Wonder Premium is de wasmiddelversterker met een speciale powerformule en een speciaal ontwikkelde kleur- en vezelbescherming. Ook wordt het wasgoed tijdens het wassen beschermd en wordt het vervagen van gekleurd wasgoed voorkomen.

Dankzij de geïntegreerde kleur- en vezelbescherming is de Pastaclean was wonder ideaal voor het reinigen van je gekleurde was. Dankzij de helderheid formule krijgt het gekleurde wasgoed de glans van de kleuren terug. De Pastaclean was wonder verwijdert organische vervuiling met zijn speciaal ontwikkelde zuurstofformule. Deze omvatten rode wijn, sap, koffie, cacao, thee, gras, bloed, schimmelvlekken en nog veel meer.

De Pastaclean was wonder is ook ideaal voor sterk vervuilde kleding (bijvoorbeeld werkkleding, kinderkleding, jeans). Kledingstukken worden tijdens het wassen verfrist en het wasgoed wordt hygiënisch schoon. De Pastaclean was wonder is bij uitstek geschikt om alle witte was te verzorgen, een grijze waas te voorkomen en de witte was weer te laten stralen. De Pastaclean was wonder is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de wasmachine. Je bespaart een groot deel van je wasmiddel en dus geld.

De waskracht van uw wasmiddel wordt vermenigvuldigd met de Pastaclean was wonder (ongeacht of het een vloeibaar of poederwasmiddel is). Daarnaast wordt je wasmachine bij iedere wasbeurt beschermd tegen kalkaanslag.

• Toepassing:
Bij normaal vuil: voeg een ½ maatlepel was wonder toe aan de hoofdwas als toevoeging aan het wasmiddel.
Voor sterk vervuild wasgoed, hardnekkige en ingedroogde vlekken, grijze was, witte was: voeg 1 maatlepel was wonder toe als toevoeging aan het wasmiddel.

De Pastaclean Was Wonder Premium is te combineren met alle wasmiddelen (poeder / vloeibaar wasmiddel).

Inweken Vlekbehandeling / vergrijzing:
Om het wasgoed te laten weken en vlekken te behandelen, wordt 1 maatlepel was wonder opgelost in 2-3 liter heet water. Week het wasgoed vervolgens zoals hieronder aangegeven. Kleurrijke was: 30 min. Tot max. 1 uur Witte was: tot 6 uur
Was daarna in de machine. De inweekoplossing kan in de wasmachine.

Geschikt voor was temperaturen van 30 ° - 95 ° C.

• Tip:
Als uw keramische gootsteen donker en lelijk is geworden na het afwassen van koffie en thee of door dagelijks gebruik, doe dan een maatlepel Pastaclean was wonder in de gootsteen en vul deze met zeer heet water. Laat de reinigingsoplossing nu 30 minuten inwerken en spoel af met schoon water. Controleer/Test voor gebruik oppervlakken en textiel op een onopvallende plaats op materiaalcompatibiliteit en kleurechtheid. Volg altijd de onderhoudsinstructies van de fabrikant van het te schoonmaken/wassen product. Niet geschikt voor alle niet water verdraagbare oppervlakken en textiel, evenals voor wol, wol mengsels, leer en zijde.
Niet vermengen met chloorhoudende of andere reinigingsmiddelen.
Bewaar de oplossingen van Pastaclean Was Wonder Premium niet in gesloten containers (risico op lekken en barsten). Bewaar het product op een droge plaats.

Ingrediënten volgens wasmiddelverordening 648/2004 / EG: 15-30% bleekmiddel op basis van zuurstof, <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, optische witmakers

Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten bereik van kinderen bewaren.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder indien mogelijk bestaande contactlenzen. Blijf spoelen.
Draag beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming / gelaatsbescherming.
NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
Bevat: dinatriumcarbonaat, verbinding met waterstofperoxide (2: 3)
Artikelnaam Wasmiddel was wonder
Toepassing Verwijderd hardnekkige vlekken

Meer product informatie

Artikelnummer Toepassing Artikel prijs
358246 Verwijderd hardnekkige vlekken Wasmiddel was wonder 34,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top