Nieuw
Pastaclean insectenafweer middel 500ml, met aparte verstuiver

Pastaclean insectenafweer middel 500ml, met aparte verstuiver

14,99 €

3,00 € per 100 ml

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 358249


Productbeschrijving

Pastaclean insectenafweer middel 500ml, met aparte verstuiver

Dit insectenafweer middel werkt als een onzichtbaar hor en biedt een optimale en veilige allround bescherming voor huis, tuin, balkon, camping, vakantie en vrije tijd.

Het Pastaclean insectenafweer middel is een onzichtbare beschermlaag tegen insecten en ongedierte in binnen- en buitenland. Onmisbare en betrouwbare bescherming voor het hele gezin tegen muggen, teken, wilgenvliegen, kopvliegen, dazen, haarluizen , vogelmijten, mieren, vlooien, spinnen, luizen, mijten, zilvervisjes & kakkerlakken.

Pastaclean insectenafweer middel met langdurige bescherming voorkomt dat insecten woonruimtes binnendringen door het simpelweg op bijvoorbeeld vensterbanken, deurkozijnen en gordijnen te spuiten. Bij gebruik buiten (bijvoorbeeld met tuinmeubelen) worden de stoelhoezen, onderkanten van tafels, luifels of parasols besproeid met Pastaclean insectenafweer middel.

Ook in tenten en caravans is een betrouwbare bescherming tegen het binnendringen van insecten en ongedierte gegarandeerd. Bij uitstapjes in de natuur kunnen ook losse kledingstukken (wandelkleding, schoenen, broek, jas) aan de buitenkant worden gespoten (sproeien - kleding laten drogen - aantrekken).

Pastaclean insectenafweer middel beschermt ook alle grote en kleine dieren zoals paarden en huisdieren. Kamers, stallen, hoeken en wanden kunnen worden gespoten. Voor kleine dieren worden manden, dekens of kragen gespoten.
Ook is het insectenafweer middel tegen parasieten in vuilnisbakken ideaal. De overdracht van bacteriën door insecten wordt geminimaliseerd (bij biologische bakken a.u.b. het deksel alleen van buitenaf besproeien zodat de natuurlijke compostering behouden blijft).

Toepassing:
Goed schudden voor gebruik. Lees voor gebruik de productinformatie en instructies.
Spuit nu het Pastaclean insectenafweer middel op de te beschermen oppervlakken of materialen vanaf een spuitafstand van ca. 20 cm. Controleer de materiaalcompatibiliteit van stoffen. Zorg tijdens het spuiten voor voldoende ventilatie door openstaande ramen en deuren. Om de insecten direct te bestrijden, verstuift u de Pastaclean insectenafweer rechtstreeks in hun schuilplaatsen. Houd Pastaclean insectenafweer middel uit de buurt van voedsel, tuinvijvers, aquaria en terraria.

Tip:
Sproei sierplanten binnen en buiten op een afstand van ca. 30-40 cm fijn om ze te bevrijden van bladluizen en andere plagen.

LET OP: niet voor gewassen. Sproei sierplanten van binnen naar buiten. U kunt ongewenste afzettingen in het midden op objecten verwijderen met een warme zeepoplossing.
Pastaclean insectenafweer is niet bedoeld voor gebruik op de huid. Afwassen met water en zeep na contact met de huid.
Ingrediënten: Actieve ingrediënten: 1,2 g / kg cypermethrin, 0,6 g / kg esbiothrin

*** Houd er rekening mee dat het label van het hier getoonde product kan afwijken van het daadwerkelijk geleverde product. ***
Artikelnaam Insectenafweer
Toepassing Tegen insecten, muggen etc.

Meer product informatie

Artikelnummer Toepassing Artikel prijs
358249 Tegen insecten, muggen etc. Insectenafweer 14,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top