Nieuw
Pastaclean hygiënespoeling - voorkomt herinfectie door ziektekiemen en bacteriën, zelfs bij lage temperaturen

Pastaclean hygiënespoeling - voorkomt herinfectie door ziektekiemen en bacteriën, zelfs bij lage temperaturen

19,99 €

13,33 € per 1 Liter

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 358247


Productbeschrijving

Pastaclean hygiënespoeling - voorkomt herinfectie door ziektekiemen en bacteriën, zelfs bij lage temperaturen

Virussen, bacteriën en ziektekiemen kunnen pas vanaf 60 ° C worden gedood. Dat is een probleem! Omdat veel kledingstukken en maskers alleen op lagere temperaturen gewassen kunnen worden. Met Pastaclean hygiënespoeling in de buurt is dat niet meer nodig!

De Pastaclean hygiënespoeling is de hygiënische oplossing voor wasgoed op lage temperatuur. Tegenwoordig kunnen kledingstukken vaak alleen bij lage temperaturen worden gewassen, bijv. op 30 ° - 40 ° C. Hierdoor is de kans groot dat ziekteverwekkers, schimmels of geur veroorzakende bacteriën bij lage temperaturen in het wasgoed achterblijven en tijdens het wassen van het ene kledingstuk op het andere worden overgedragen.
Dit stimuleert de bacteriën om zich te vermenigvuldigen en familieleden kunnen keer op keer geïnfecteerd raken of opnieuw geïnfecteerd raken. De genezing b.v. schimmelinfecties, verkoudheid of andere ziekteverwekkers worden bemoeilijkt.

De Pastaclean hygiënespoeling kan bij alle was temperaturen en alle materialen worden gebruikt en helpt kruisbesmetting en her infectie door ziektekiemen en bacteriën te voorkomen. Pastaclean hygiënespoeling is zacht voor de huid. Kleuren en vezels worden beschermd. Ideaal voor al het textiel dat direct op de huid wordt gedragen, bijv. ondergoed, sokken, lingerie maar ook sportkleding, babykleding, beddengoed, nachtkleding, handdoeken, etc.

Eindelijk de veilige en zachte oplossing voor alle soorten textiel!

• Toepassing:
De Pastaclean hygiënespoeling wordt gebruikt als toevoeging aan uw wasmiddel en wordt in het wasverzachter vak van uw wasmachine gedaan.

Wassen in de machine: Voor dagelijkse basishygiëne van kleding, doseer ongeveer 20 ml - 30 ml per was cyclus voor een wasmachinelading van 5 kg. Voor acute behoeften kunt u 50-70 ml per wasbeurt doseren.

Handwas: voeg ca. 8 - 10 ml hygiënespoeling toe aan een liter water. Laat minimaal 30 minuten intrekken.
Artikelnaam Was Hygiënespoeling
Toepassing voorkomt her infectie door ziektekiemen en bacteriën

Meer product informatie

Artikelnummer Toepassing Artikel prijs
358247 voorkomt her infectie door ziektekiemen en bacteriën Was Hygiënespoeling 19,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top