Boek: Traktoren Die schönsten Modelle seit den 1920er Jahren

9,99 €

incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 341879


  Meer informatie

Productbeschrijving

Boek: Traktoren Die schönsten Modelle seit den 1920er Jahren

De mooiste modellen sinds de jaren 1920. Sinds Hart-Parr voor het eerst de term tractor bedacht in 1906, hebben de landbouwmachines een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het begon in de jaren 20, toen legendarische bedrijven zoals Hanomag en Lanz,de pionier Fordson volgden, die in 1917 met zijn baanbrekende Fordson-F een hele generatie tractoren als geen ander vormde. Zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog kon de landelijke motorisering van de landbouw slechts tijdelijk vertragen.

Na de enorme verkoopcijfers in de jaren vijftig, aan het begin van de jaren zestig, werd langzaam een vertraging van de tractormarkt zichtbaar. Veel van de kleinere fabrikanten moesten opgeven of werden opgekocht. Traditionele merken zoals Allgaier, Deutz, Eicher, Man, Hatz, Hanomag, Porsche, Güldner of Fahr zijn nog steeds bekend bij veel fans, hoewel de tractorproductie in deze fabrieken al lang is gestopt. Tegenwoordig bepalen krachtige modellen zoals die van Fendt of John Deere de statistieken.

Compleet geïllustreerd, met informatieve tekst en gedetailleerde informatie over het motorontwerp, hoedanigheid, PK’s en bouwtijd. Dit werk is gewijd aan bekende en minder bekende modellen uit acht decennia tractorgeschiedenis. Meer dan 450 types uit de sector grote en kleine tractoren zoals kniktractoren en vierwielaandrijvingen documenteren op indrukwekkende wijze de verscheidenheid aan technologie op het gebied van landbouwvoertuigen. 256 pagina's, circa 500 grotendeels gekleurde illustraties, 215 x 270 mm, gebonden.
In de Duitste taal geschreven.
Maateenheid-inhoud Pagina's
Inhoud 256.00
Artikelnaam Boek: Traktoren Die schönsten Modelle seit den 1920er Jahren

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
341879 9,99 € *

* incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top