Boek: Das große Buch der Lederpflege

19,99 €

incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 353148


Productbeschrijving

Boek: Das große Buch der Lederpflege

Eindelijk is er een standaardwerk over leerverzorging.
Aanbrengtechnieken worden in talrijke, gedetailleerde afbeeldingen getoond en er wordt deskundige uitleg gegeven over hoe u niet alleen schoenen, meubels, handschoenen, zadels en tassen van leer, maar ook horlogebandjes en riemen optimaal kunt onderhouden.

De ultieme gids met meer dan 500 foto's op 288 pagina's.

Door zijn 25 jaar werk als schoenmaker op maat is co-auteur Axel Himer voortdurend bezig met de meest uiteenlopende leersoorten en de verzorging ervan. "Want zelfs het beste leer gaat langer mee als het goed wordt verzorgd", zegt de auteur, die het boek samen met zijn dochter Kim Himer (ook wel "leerambachtsvrouw") uitgaf. "Het is belangrijk om voor elk zorggeval de juiste middelen in te zetten."

Hoewel de juiste leerverzorging, vooral voor kleine lederwaren zoals horlogebandjes, voor velen uiterst belangrijk en interessant is, is er tot nu toe geen basiswerk in de vakliteratuur: "Dat is verbazingwekkend, want wie weet nog het verschil tussen een emulsiecrème en een harde waspasta of weet hoe verschillende vlekken in leer op een verstandige manier verwijderd kunnen worden?" zei Himer in zijn inleiding.
Artikelnaam Boek: Das große Buch der Lederpflege
Besonderheit Leder
Inhalt 288.00
Maateenheid-inhoud Pagina's

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
353148 288.00 Pagina's Boek: Das große Buch der Lederpflege 19,99 € *

* incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top