PLAYmake Modelbouw gereedschap set 4in1 voor kinderen

119,00 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 352185


Productbeschrijving

PLAYmake Modelbouw gereedschap set 4in1 voor kinderen

De opvolger van de populaire PLAYmat-toolset - nu nog beter, groter, stabieler en gebruiksvriendelijker! Visueel en functioneel vergelijkbaar met zijn voorganger wordt PLAYmat nu nog leuker, omdat het apparaat als extra functie nu op een Lego Duplo-plaat kan worden gemonteerd!

Volledig functionele 4in1-modelmachine - speciaal ontworpen voor kinderen! Dus de instap voor in het modelleren en in de houtbewerking, echt leuk! De set bevat alle gereedschappen en maakt, dankzij eenvoudige plug-in varianten, het verwijderen van vier functionele machines mogelijk - een echt gereedschap voor draaien, zagen, boren, slijpen zonder risico op letsel!


Boor: boor voor hout, tafeloppervlak 100x 100 mm, projectie 34 mm
Houtdraaibank: voor zachthout tot 30 mm, top 150 mm, top hoogte 34 mm
Decoupeerzaag en slijper: voor multiplex tot 6 mm, balsa tot 20 mm, aantal slagen 2.650 tpm, slijpoppervlak Ø 32 mm, zaagtafels 100 x 100 mm, snelheid van de schijf 2.650 tpm.

De enige kindveilige zaag - wereldwijd! De huid trilt met het zaagblad en raakt niet gewond, waardoor het een ideaal hulpmiddel voor kinderen is - slimme junior timmerlieden kunnen hun eerste werkstukken maken vanaf de voorschoolse leeftijd!)

Leveringsomvang: 4in1-apparaten, met houtdraaien en hout voor onmiddellijke start, gedetailleerde instructies met plannen en ideeën, aandrijving via 12V-veiligheidsvoeding, schroevendraaier, houtdraaien, losse kop, machinebed (320 mm), boor-, boor- en slijptafel, draaibank, schuurzool en papier.
Artikelnaam Gereedschap set PLAYMAKE 4in1

Aanbevolen artikelen

PLAYmake Modelbouw gereedschap set 4in1 voor kinderen

PLAYMAT Workshop-Buch

PLAYMAKE Service-Set

totale prijs :

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
352185 119,00 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top