INPRO SOLAR motorfiets op zoutwater

18,99 € -24% RRP 24,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 336115


  Meer informatie

Productbeschrijving

INPRO SOLAR motorfiets op zoutwater


Milieuvriendelijk, niet giftig en schoon!

Zero-emission-motorfiets - Dankzij zoutwater-aandrijftechniek. Geen Simson, geen Kawasaki, geen Honda, geen BMW, geen Piagio en ook geen Harley - en toch een model waarmee elke motorfan zich kan identificeren. Dit model is een geheime tip voor verzamelaars, een geschenk voor de allerliefste! Gebouwd is het voor de professional: pure fascinatie! De M-Bike moet geen stof staan vangen in de vitrinekast. Welk seizoen het ook is, u kunt op slechts enkele vierkante meter dan links, dan rechts, dan rechtdoor of gewoon een rondje rijden. Met de twee pendelstangen links en rechts van de voetpedalen kunt u de rijrichting bepalen.
Specialties
De brandstof van de "4-takt-verbrandingsmotor" is puur zoutwater. In plaats van bougies heeft de motorfiets brandstofcelelementen nodig. De kunststof onderdelen van dit bouwpakket zijn gemaakt van gerecycled ABS-materiaal. Volwassenen en kinderen zullen versteld staan van de verbazingwekkende eenvoud en efficiëntie van deze motorfiets. Nadat u de twee brandstofcellen met de zoutwateroplossing hebt geactiveerd, kan het magnesiumplaatje de motorfiets ca. drie uur doorlopend laten draaien. Milieuvriendelijk, niet giftig en schoon!
Overige informatie
De zoutwater-brandstofcellen-motorfiets is de kleinste, goedkoopste en eerste motorfiets op zoutwater. U bent er slechts een paar druppels zoutwater van verwijderd, de aantrekkingskracht van deze nieuwe energiebron te verkennen!
Bijgeleverd
Incl. handleiding in 6 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands).
Geschikt voor
Leeftijd: vanaf 10 jaar.
Afmetingen
16 x 6 x 6 cm.
Artikelnaam Bausatz INPRO SOLAR Salzwasser-Motorrad

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
336115 18,99 € -24% RRP 24,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top