Nieuw
Bouwset: Vleermuis detector nieuwe versie

Bouwset: Vleermuis detector nieuwe versie

29,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 352878


  Meer informatie

Productbeschrijving

Bouwset: Vleermuis detector nieuwe versie

De roep van vleermuizen kan niet worden gehoord? Nu al met de juiste technische hulpmiddelen - en niet alleen dat. Luister nu naar de natuur met moderne elektronica en bouw uw eigen hoogwaardige ultrasone detector!

Maak ultrasone golven van de dieren hoorbaar: deze kit maakt het een gemakkelijke en feilloze oefening - het bord is al uitgerust met tal van SMD-componenten. Plaats slechts een paar onderdelen bij elkaar en bedraad het bord met microfoon, luidspreker en de instellingsbesturingen - dat is alles.

Moderne geïntegreerde schakelingen bieden een hoge gevoeligheid en volume. Dus je kunt deze fascinerende vliegende artiesten in het donker opsporen, zelfs wanneer ze anders volledig onopgemerkt zijn in de jacht op insecten. Maar niet alleen vleermuizen, maar ook tal van technische apparaten sturen echografie uit. U zult verrast zijn hoeveel onhoorbare geluidsbronnen ons omringen. Geef je oren superkrachten: 20 kHz is niet genoeg.

Bovendien vereist: 9V blokbatterij voor maximaal 25 uur observatietijd. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 8 jaar.

Bestel direct: 2625018

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
352878 29,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top