Nieuw
Adventskalender voor Fotografen

Adventskalender voor Fotografen

39,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 343632


  Meer informatie

Productbeschrijving

Adventskalender voor Fotografen

Hier wachten 24 verrassingen op de fotograaf, die niet alleen elke fototas verrijkt. Vet verpakt met creatieve ideeën, knowhow en software voor spannende nieuwe fotoprojecten.

- "De juiste verlichting” - Handig voor de fototas van elke fotograaf
- “Altijd erbij "- Praktische tips & tricks voor de perfecte foto
- "Pure Inspiratie" - Ideeën en instructies voor creatieve fotoprojecten
- "Indrukwekkende foto's" - Software (Windows & Mac) voor professionele foto's


De adventskalender voor FOTOGRAFEN biedt elke dag een nieuwe gadget voor de favoriete hobby! Er wachten 24 verschillende verrassingen op je. Van gadgets voor in de fototas, inspirerende fotoboeken tot spannende fotobewerkingssoftware - hier is iets voor elk gebied van fotografie.

24 verrassingen in de adventskalender voor fotografen

Gebruik de fototoebehoren om uw foto's te perfectioneren. Met de juiste hulpmiddelen voor uw fototas maakt fotografie veel meer plezier en is het een opwindende ervaring. De gadgets in Franzis adventskalender voor FOTOGRAFEN maken het nemen van foto's eenvoudiger en brengen nieuwe ideeën voor uw perfecte foto.

Naast de hulpmiddelen voor in de fototas bevat de Adventskalender interessante en inspirerende fotohandleidingen, e-boeken en instructies voor creatieve fotoprojecten. U ontvangt deze door de kaarten in de adventskalender te bekijken. Elke kaart beschrijft een speciale link naar onze webpagina's waar u downloads kunt vinden voor e-books, handleidingen en zelfs onze beeldbewerkingssoftware.

Laat u inspireren door onze foto handleidingen en -instructies en gebruik de creatieve ideeën en knowhow voor uw eigen fotoprojecten!

Gadgets voor de tas, fotosoftware en gids voor onderweg
Met de beeldbewerkingssoftware kunt u snel en gemakkelijk een professional worden en kunt u zelfs na het maken van foto's door de huidige programma’s van Windows- en Mac van professionele gebruikers.
Met een verscheidenheid aan fotoboeken en softwareprogramma's voor macro fotografie, zwart-wit fotografie en portret fotografie, is er voor elke smaak iets. De kalender biedt ook de mogelijkheid om nieuwe gebieden van fotografie te leren kennen.
Trakteer uzelf op Franzis adventskalender voor fotografen en tover adembenemende foto's tevoorschijn!


Systeemvereisten:
- Windows 10/8/7, 32 bit processor Core Duo, 2 GB geheugen, 2 GB HDD, schermresolutie 1280 x 1024 pixels, Videokaart: DirectX 9 compatibele, 128 MB, 32 bits kleurdiepte

- Mac OS X 10.7 of hoger, 64 bits, Intel processor,
2 GB vrij geheugen, 2 GB HDD, schermresolutie 1.280 x 1.024 pixels, Retina 2.304 x 1.440 pixels

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar!
In het Duits.
Artikelnaam Adventskalender

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
343632 39,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top