Vloeibare siliconen olie, 100 ml

9,90 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 336259


Productbeschrijving

Vloeibare siliconen olie, 100 ml

Voor het maken van een zeer dun siliconenmengsel dat geschikt is voor het vormen van zeer uitgesproken of fijn gestructureerde modellen.

Afvormen:
De siliconen olie kan worden toegevoegd aan de siliconen om het meer vloeibaar te maken, voor een fijnere, dunne structuur. Voeg aan de siliconenmassa de siliconen olie toe dat vervolgens op het af te vormen model wordt aangebracht. Na het uitharden van deze elastische en dunne laag wordt een nieuwe laag zonder siliconen olie opgebracht voor een harde en duurzame laag. De olie heeft geen invloed op de droogtijd.

Verf gieten:
Een fascinerende giettechniek!
Creëer unieke schilderijen met behulp van Siliconen olie en Pour medium! Fantasierijk, fascinerend, elk schilderij is uniek!

Het geheim van de unieke celstructuren in de gegoten schilderijen ligt hem in de juiste siliconen olie. Slechts een paar druppels zijn voldoende om het fascinerende effect van de vorming van celstructuren te bereiken. Klaar voor gebruik.

Ook verkrijgbaar in 30ml, bestelnummer 345073

De afbeeldingen tonen voorbeelden van het verbruik van vloeibare siliconen olie en Pouring Medium (bestelnummer 345074).
Artikelnaam Vloeibare Siliconen olie
Kleur farblos
Anwendung Afvormen, (acryl) verf gieten, pouring techniek
Inhoud 100.00
Maateenheid-inhoud ml

Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikelnaam prijs
336259 100.00 ml Vloeibare Siliconen olie 9,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top