Nieuw
Poxy Gietharsset UV - Dun, kristalhelder, oplosmiddelenvrij, geurloos en Uv-bestendig

Poxy Gietharsset UV - Dun, kristalhelder, oplosmiddelenvrij, geurloos en Uv-bestendig

26,90 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 361869


Productbeschrijving

Poxy Gietharsset UV - Dun, kristalhelder, oplosmiddelenvrij, geurloos en Uv-bestendig

Poxy giethars UV is een hoogwaardige epoxyhars met unieke eigenschappen: het is dun, kristalhelder, oplosmiddelenvrij geurloos en Uv-bestendig.

Het wordt gemengd met Poxy verharder in een verhouding van 2: 1. Het resulterende dunne epoxymengsel wordt met toenemende tijd viskeus en wordt na 10 - 12 uur uitgehard.

Dit betekent dat objecten zoals tafelbladen, vazen, houten kisten, wijzerplaten, flessen, lampenkappen, luciferdoosjes, etc. kunnen worden gecoat. Het is ook mogelijk om het glazuur te kleuren, wat kan worden gedaan met pasta epoxykleurende verf en fijn metaalpoeder.

Als alternatief kan Poxy giethars ook worden gebruikt om kristalheldere, zeer transparante gietblokken te produceren om er ook gedroogde bloemen, voorbereide insecten, stenen en schelpen in te bedden.

Ook is het mogelijk om droge producten in te bedden zoals foto's, glazen bollen, stenen, munten, visitekaartjes, schroeven etc.

Het is ook geschikt voor het afdekken van een breed scala aan objecten gemaakt van karton, hout, steen, glas, metaal, piepschuim en objecten gemaakt van keramische gietmassa's of beton: bijv. tegels, sieraden, schalen, reliëfs, schilderij- en spiegellijsten evenals volledig plastic figuren.

Kenmerken:
Het glazuur hardt uit binnen 12 uur en verandert gedurende deze tijd de viscositeit van zeer dun en gemakkelijk uit te vloeien, naar honingachtig en taai met een spatel te bewerken, wat verschillende verwerkingstoepassingen mogelijk maakt.

De uitgeharde epoxy glazuren of gietblokken zijn weer- en chemicaliënbestendig.

Verdere interessante informatie vindt u in de bijgevoegde verwerkingsinstructies.

Gemaakt in Duitsland


Leveringsomvang:
• 1 fles Poxy giethars UV 200 ml
• 1 fles Poxy verharder 100 ml
• 2 mengbekers van elk 40 ml
• 2 roerstaafjes 110 mm lang
• 1 verwerkingsinstructie


AANDACHT:
- Kan huidirritatie, een allergische huidreactie en ernstige oogirritatie veroorzaken. Vergiftig voor in het water levende organismen, met langetermijneffecten.
- Vermijd contact! Draag een veiligheidsbril en handschoenen. In geval van contact, ogen en huid spoelen met water. Ernstig oogletsel mogelijk.
Artikelname Gießharz
Kleur transparent
Toepassing Klare Gießblöcke herstellen & Beschichtung
Inhoud 7.00
Maateenheid-inhoud teilig

Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikel prijs
361869 7.00 teilig Gießharz 26,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top