Nieuw
Modelleerkeramiek 1kg - Eenvoudig, veelzijdig, gemakkelijk te leren - Fantastisch

Modelleerkeramiek 1kg - Eenvoudig, veelzijdig, gemakkelijk te leren - Fantastisch

14,95 €

14,95 € per 1 kg

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad

 
  • Inhoud: 1000.00

Art.Nr. 361870


Selecteer het juiste product uit de productvarianten

Productbeschrijving

Modelleerkeramiek 1kg - Eenvoudig, veelzijdig, gemakkelijk te leren - Fantastisch

Fantastisch nieuw modelleerkeramiek dat anders is dan de eerder bekende modelleermassa’s!

Eenvoudig • Veelzijdig • Gemakkelijk te leren

Met deze geweldige modelleerkeramiek kun je zelf unieke decoratieve en kunstvoorwerpen maken en individueel vormgeven. Dit is de reden waarom dit materiaal fundamenteel verschilt van alle eerder bekende modelleerverbindingen en daarom zijn eigen modelleertechniek vereist, die echter veel gemakkelijker en veelzijdiger in het gebruik is en daarom sneller kan worden geleerd.

Zelfs onervaren gebruikers kunnen dit fantastische materiaal gebruiken om geweldige werkstukken te maken. Al was het maar omdat je eerst een basismodel maakt van piepschuim, plastic flessen gewikkeld in gips of ballonnen en dit vervolgens afdekt met deze universele boetseerkeramiek en het uniek maakt.

Het witte modelleerpoeder wordt gemengd met water in een verhouding van 3: 1. Het resultaat is een pulpachtig modelleermateriaal dat direct kan worden verwerkt. Hierbij wordt het basismodel eerst in een laagdikte van 1 - 3 mm gecoat. Er resteert nog 60 minuten om de keramische massa te verwerken - voldoende om er een effectief basismodel van te maken, dat vervolgens binnen 90 minuten uithardt. Modelleerkeramiek is aan de lucht drogend, dus er is geen oven nodig. Daarom is het ook mogelijk om er grote decoratieve objecten of gebruiksvoorwerpen van te maken, die zowel in huis als buiten kunnen worden gebruikt.

Modelleerkeramiek bestaat uit een poederachtige materiaalsamenstelling die vrij is van oplosmiddelen en verontreinigende stoffen. Voor dit doel kan de keramische massa worden gevuld, uitgespreid of gevormd en ontworpen met boetseergereedschap, handen en vingers van zeer dun tot een dikte van 10 mm.

Modelleerkeramiek is een geweldig, gebruiksvriendelijk keramisch materiaal dat zo vormvast is dat het zelfs in dunne lagen stabiel uithardt (materiaal besparend) en zeer licht is. Het is ook mogelijk om een model dat ervan is gemaakt op elk moment opnieuw vorm te geven of te wijzigen.

GEMAAKT IN DUITSLAND

Inhoud: Emmer van 1 kg
(Een emmer van 1 kg is bij de levering inbegrepen)
Artikelname Modelleerkeramiek
Toepassing Afvormen en modelleren
Inhoud 1000.00
Maateenheid-inhoud gr.

Product variaties


Meer product informatie

Artikelnummer Inhoud Artikel prijs
361870 1000.00 Modelleerkeramiek 14,95 € *

Meer producten

361871 2500.00 Modelleerkeramiek 34,90 € * Naar product

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top