eitech Metalen bouwpakket Vliegtuig

14,99 € -32% RRP 21,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 356852


Productbeschrijving

eitech Metalen bouwpakket Vliegtuig

Deze metalen constructiesets zijn vervaardigd uit hoogwaardig plaatstaal in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen en zijn bovendien afgeplat zodat er geen scherpe randen of bramen ontstaan, en zijn verzinkt ter bescherming tegen corrosie. Alle kits zijn gemaakt in Duitsland, kunnen stabiel worden geconstrueerd en worden geleverd met geïllustreerde stapsgewijze instructies. Bovendien kunnen alle componenten met elkaar worden gecombineerd. Bovendien kunnen alle componenten met elkaar worden gecombineerd. Beugels, platen, stutten en nog veel meer worden met schroeven en moeren verbonden - zo ontstaan ​​spectaculaire constructies voor jong en oud.
Alle modellen bij ons
• met montagegereedschap en
• geïllustreerde bouwinstructies
• GEMAAKT IN DUITSLAND

DUBBELE DECKER / PROPELLER MACHINE
Met dit metalen bouwpakket kunnen jij en je kinderen een vliegtuig bouwen. Je kind maakt op een speelse manier kennis met de wereld van techniek met de eitech metalen bouwpakketten. Deze set is bijzonder geschikt voor beginners. Ook de educatieve waarde van de bouwdozen is niet te versmaden, aangezien motorische en creatieve vaardigheden tegelijkertijd worden getraind. Ook wordt de ontwikkeling van driedimensionale denkstructuren bevorderd. Om deze redenen zijn de Eitech metalen constructiesets ook erkend lesmateriaal op scholen en worden ze gebruikt in lessen. Alle componenten zijn samen te bouwen en uit te breiden met extra sets. Het juiste montagegereedschap en gedetailleerde, geïllustreerde montage-instructies zijn bij het artikel inbegrepen. Uit meer dan 170 onderdelen kunnen minimaal 2 verschillende modellen worden gebouwd.


Lesmateriaal erkend door scholen.

Aandacht! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Stikkingsgevaar. Aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Merk eitech
Artikelnaam Metalen bouwpakket
Eigenschap Flugzeuge
Bijzonderheid Er kunnen 2 verschillende modellen gebouwd worden
Inhoud 170.00
Maateenheid-inhoud Stuks

Meer product informatie

Artikelnummer Merk Eigenschap Artikel Inhoud prijs
356852 eitech Flugzeuge Metalen bouwpakket 170.00 Stuks 14,99 € -32% RRP 21,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top