eitech Metalen bouwpakket Bedrijfsvoertuig

14,99 € -32% RRP 21,95 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 356850


Productbeschrijving

eitech Metalen bouwpakket Bedrijfsvoertuig

Deze metalen constructiesets zijn vervaardigd uit hoogwaardig plaatstaal in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen en zijn bovendien afgeplat zodat er geen scherpe randen of bramen ontstaan, en zijn verzinkt ter bescherming tegen corrosie. Alle kits zijn gemaakt in Duitsland, kunnen stabiel worden geconstrueerd en worden geleverd met geïllustreerde stapsgewijze instructies. Bovendien kunnen alle componenten met elkaar worden gecombineerd. Beugels, platen, stutten en nog veel meer worden met schroeven en moeren verbonden - zo ontstaan ​​spectaculaire constructies voor jong en oud.

Alle modellen bij ons
• met montagegereedschap en
• geïllustreerde bouwinstructies
• GEMAAKT IN DUITSLAND

COMMERCIËLE VOERTUIGEN
Met dit metalen bouwpakket kunnen u en uw kinderen een graafmachine of een vrachtwagen bouwen. Uw kind maakt op een speelse manier kennis met de wereld van techniek. Deze set is bijzonder geschikt voor beginners. Ook de educatieve waarde van de bouwdozen is niet te versmaden, aangezien motorische en creatieve vaardigheden tegelijkertijd worden getraind. Inclusief geïllustreerde stap-voor-stap montage-instructies. 195 onderdelen kunnen er minimaal drie verschillende modellen gebouwd worden.

Lesmateriaal erkend door scholen.

Aandacht! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Stikkingsgevaar. Aanbevolen voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Merk eitech
Artikelnaam Metalen bouwpakket
Eigenschap Automobile
Bijzonderheid Er kunnen 3 verschillende modellen gebouwd worden
Inhoud 195.00
Maateenheid-inhoud Stuks

Meer product informatie

Artikelnummer Merk Eigenschap Artikel Inhoud prijs
356850 eitech Automobile Metalen bouwpakket 195.00 Stuks 14,99 € -32% RRP 21,95 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top