Koekoeksklok Hilzingen met 12 melodieën en draaiende dansers

225,00 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad



Art.Nr. 361131


Productbeschrijving

Koekoeksklok Hilzingen met 12 melodieën en draaiende dansers

Sinds het midden van de vorige eeuw worden koekoeksklokken gemaakt in het Simonswäldertal nabij de Deutsche Uhrenstrasse in een familiebedrijf. Elke stap - van idee en ontwerp, via fabricage tot levering - wordt uitgevoerd in het lokale productiebedrijf. De hoogste kwaliteit en de meest nauwkeurige precisie zijn het doel en de belofte. Bewezen handwerk en de nieuwste technologie, evenals een grote creatieve diversiteit kenmerken onze modellen.

De koekoeksklok Hilzingen is 20 cm hoog, heeft een kwarts uurwerk, automatische nachtuitschakeling, is gemaakt van berkenhout en is liefdevol gedecoreerd in felle kleuren. De wijzerplaat en wijzers zijn van hout. De klok kan worden geschakeld tussen koekoeksroep en 12 melodieën (voor muziektitels zie document).

Hier speelt de muziek: terwijl de accordeonist en trompettist op de voorgrond vragen om te dansen, draaien aan de zijkant de dansfiguren op de dansvloer. Een groot genoegen!
Artikelnaam Koekoeksklok
Materiaal Berkenhout
Kleur bont
Anwendung Kwarts uurwerk
Fabrikantaanduiding Hilzingen
Functie Automatische nachtuitschakeling, 12 Melodieën en draaiende dansers
Buitenmaat lengte 100.00
Buitenmaat breedte mm 240.00
Buitenmaat hoogte mm 200.00

Meer product informatie

Artikelnummer Hoogte Artikelnaam Functie Kleur Materiaal Naam Uurwerk prijs
361131 200.00 Koekoeksklok Automatische nachtuitschakeling, 12 Melodieën en draaiende dansers bont Berkenhout Hilzingen Kwarts uurwerk 225,00 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top