Ansmann Powerbank 10.8 mini - Beste prijs - kwaliteitverhouding!

35,90 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraad


Productbeschrijving

Ansmann Powerbank 10.8 mini - Beste prijs - kwaliteitverhouding!

Levering inclusief micro USB-kabel. Afmetingen: 64 x 93 x 24 mm.

Powerbank: Het mobiele energie station!

Wie herkend het niet: je bent onderweg en plotseling gaat de batterijindicator van de smartphone naar nul en in de omgeving is er geen mogelijkheid om je smartphone op te laden…..

Dit probleem is nu verleden tijd, omdat de praktische Powerbank (van Ansmann) van elegant design licht, krachtig en altijd aanwezig is. Het compacte ontwerpt past bijna altijd in elke jas, broek of handtas. Uitgerust met de USB naar Micro USB-oplaadkabel, is het product de ideale metgezel voor op reis. De Powerbank heeft twee USB-poorten en een micro-USB-poort geïntegreerd. Stroom wordt geleverd via de USB-poorten via de oplaadkabel naar uw smartphone en / of tablet. Met behulp van de micro-USB-poort kan de batterij eenvoudig worden opgeladen op de pc of met een standaard USB-oplader in het stopcontact.

Krachtpatser voor een breed scala aan toepassingen:
Met een laadcapaciteit van 10.000 mAh en een maximale output van 2.400 mA (bij 5V DC) laadt de kleine krachtpatser mobiele apparaten meerdere keren op. De hoogwaardige extra batterij in een stevige behuizing is compatibel met alle populaire USB-apparaten zoals smartphones, tablets, mobiele telefoons, MP3-spelers, navigatieapparaten en vele andere toepassingen die via USB kunnen worden opgeladen.
Multi-Safe Technology

De media waarschuwen herhaaldelijk voor goedkope producten die zonder waarschuwing exploderen of beginnen te branden. Laad veilig met onze uitstekende powerbank. De ingebouwde bescherming tegen overlading zorgt ervoor dat de powerbank het laadproces automatisch beëindigt, na succesvol opladen. De diepe ontladingsbescherming schakelt de powerbank uit zodra de spanning van de powerbank onder een bepaalde waarde daalt bij het opladen van een aangesloten apparaat en zo schade aan de batterij en het product wordt voorkomen. De kortsluitbeveiliging voltooit de veiligheidsfuncties en zorgt voor maximale veiligheid naast de automatische uitschakeling.


LED-capaciteit indicator:
Met één druk op de knop kan de laadniveau-indicator worden geactiveerd, die betrouwbare informatie biedt over de huidige capaciteit in stappen van 25% via vier geïntegreerde LED's.


De voordelen in één oogopslag:
- Het compacte accupakket is de perfecte reisgenoot dankzij het creditcardformaat en een capaciteit van 10.000mAh (ideaal voor Nintendo Switch, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, HTC en vele apparaten die meer energie / vermogen vereisen.
- Universeel opladen: dankzij de intelligente Smart IC-oplaadbediening herkent de powerbank automatisch het gewenste apparaat en selecteert het de optimale laadstroom.
- Verbindingen met 5V & max. 2.1A-uitvoer.
- LED-display: dankzij de 4 geïntegreerde LED's kan de laadtoestand betrouwbaar worden afgelezen en wordt informatie gegeven over de resterende energie van de externe batterij.
- Ideaal om mee te nemen b.v. bij fietsen, kamperen, wandelen, vakantie, etc.
- Gegarandeerde veiligheid: de ANSMANN multi-safe technologie van de powerbanks beschermt tegen overladen. Diepontlading, overbelasting & kortsluiting.
- Garandeert maximale veiligheid voor u en uw apparaten.
- Levering: 1x Powerbank 10.000mAh licht en klein, kleur zwart, (biedt tot 3 opladingen), 1x micro-USB-kabel - Eenvoudig op te laden via de pc of stekkerdoos.

Gewicht: 208 gr.
Artikelnaam Powerbank

Aanbevolen artikelen

Ansmann Powerbank 10.8 mini -  Beste prijs - kwaliteitverhouding!

SELVA Oplaadkabel 4 in 1 met ledverlichting

totale prijs :

Meer product informatie

Artikelnummer Artikel prijs
346001 Powerbank 35,90 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top