ImmunoFit Vlierbes, 60 capsules - om uw immuunsysteem te versterken

7,99 € -41% RRP 13,44 €

incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 358583


Productbeschrijving

ImmunoFit Vlierbes, 60 capsules - om uw immuunsysteem te versterken

Voor velen is vlierbes met zijn hoge vitamine C-gehalte een van de belangrijkste manieren om het immuunsysteem te versterken. Vitamine C wordt bij uitstek gebruikt om verkoudheid te voorkomen of om te zuiveren. Bij ons krijgt u het "wonder van de natuur" in geconcentreerde capsulevorm.
Inhoud: 60 capsules in een blister, aanbevolen inname 2 capsules per dag met een glas water.

• ImmunoFit vlierbessencapsules met vitamine C en zink
• Verpakking met 60 capsules
• Om het immuunsysteem te versterken
• Kan beschermen tegen infecties en het risico op infectie verminderen
• Kan vroegtijdige veroudering tegengaan
• Kan optimaal helpen bij afvallen en zuiveren

• Ingrediënten: Vlierbessensap poeder op maltodextrine 30%, L-ascorbinezuur (vitamine C), capsule (gelatine, kleurstof titaandioxide), maltodextrine, zinkgluconaat, vlierbloemextract 7,6%, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide ).

ImmunoFit vlierbessencapsules met vitamine C en zink voor een sterk immuunsysteem!

De wondercapsules kunnen optimaal helpen bij het opbouwen van een sterk immuunsysteem, wat een voorwaarde is om jezelf te beschermen tegen verkoudheid, griep en andere vervelende infecties die vooral in de herfst en winter voorkomen. De vlierbessencapsules kunnen ook helpen bij gewichtsvermindering / dieet door eenvoudig overtollig vocht uit te scheiden.

Vlierbessencapsules tegen nervositeit en vermoeidheid! De reden waarom vlierbessen ons immuunsysteem zo effectief kunnen versterken, is simpel: de hoge concentratie vitamine C, bi flavonoïden, fruitzuren en anthocyaan maakt het moeilijk voor ziekteverwekkers. De kleurstof anthocyanine werkt als een antioxidant die het celmembraan beschermt tegen veranderingen veroorzaakt door vrije radicalen en dus ook tegen vroegtijdige veroudering.

Daarnaast staat de vlierbes bekend om zijn verzachtende, kalmerende werking: het brengt je in balans door het organische evenwicht te herstellen. Zenuwspanning kan worden losgelaten, de hele spieren ontspannen, wat vooral bij blokkades en knopen een goede ondersteuning kan zijn. Verrijkt met vitamine C, zink en bloesempoeder, helpt vlierbes je veilig en gezond door turbulente tijden heen.

Waarom helpen ImmunoFit vlierbessencapsules met vitamine C en zink?
Met onze ImmunoFit vlierbessencapsules kunt u dubbel zo actief zijn: Krijg de ideale - en volledig natuurlijke - ondersteuning in de strijd tegen verkoudheid, aanvallen op uw immuunsysteem en in de strijd tegen wintervet. Gebruik de kracht van de natuur om de gezondheid bevorderende eigenschappen van de vlierbes op een zeer geconcentreerde manier voor uw gezondheid in te zetten.

KWALITEIT GEMAAKT IN DUITSLAND
Artikelnaam Vlierbes capsules
Anwendung het immuunsysteem versterken
Inhalt 60.00
Maateenheid-inhoud Capsules

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
358583 60.00 Capsules Vlierbes capsules 7,99 € -41% RRP 13,44 € *

* incl. 9 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top