ClipAir Neusspreider tegen snurken

24,10 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 353813


Productbeschrijving

ClipAir Neusspreider tegen snurken

Rustige nacht - gezond slapen! ClipAir neusspreider tegen snurken en verstopte neus!

Snurken is vervelend! Het verstoort en onderbreekt de slaap van de snurker en vooral die van het "snurken". Snurken is hard! In het Guinness Book of Records staat een waarde tot 93 decibel - dit komt overeen met het geluidsniveau van een drukke snelweg.

Rustgevende slaap is een basisbehoefte om ons welzijn en onze gezondheid te behouden. De kleine en discrete ClipAir-neusspreider verwijdt het neusgat zachtjes, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen. Dit vermindert snurken effectief. De ergonomisch gevormde clip met hoog draagcomfort is gemaakt van hoogwaardig, flexibel EVA-kunststof.

De set bevat 3 clips in verschillende maten. Ze zijn herbruikbaar en makkelijk schoon te maken. ClipAir bevordert de neusademhaling, een belangrijke filterfunctie voor onze ademlucht. Zonder deze filtering kunnen vuildeeltjes en bacteriën gemakkelijker het lichaam binnendringen en irritatie van het slijmvlies en infecties veroorzaken (keelholte, strottenhoofd, bronchiën).

Zelfs tijdens sportieve activiteiten zorgt ClipAir voor een betere oxygenatie door gemakkelijker ademen. Last but not least vermindert ClipAir het verbruik van neusdruppels wanneer de neus verstopt is. Kleine clip - groot effect! Betere neusademhaling voor een gezonde slaap en een heldere neus.

ZWITSERS GEMAAKT


• gemakkelijker neusademhaling
• minder snurken
• rustgevende, gezonde slaap
• discreet
• hoog draagcomfort
• ideaal voor verstopte neus
• gemakkelijker ademen tijdens sportactiviteiten
• gemakkelijk te gebruiken
Merk Maximex
Artikelnaam Neusspreider
Anwendung tegen snurken
Inhalt 3.00
Maateenheid-inhoud Stuks

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
353813 3.00 Stuks Neusspreider 24,10 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top