Sleutel-/Telefoon vinder (Smartfinder)- eenvoudigweg via een app

14,99 € -25% RRP 19,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 344867


Productbeschrijving

Sleutel-/Telefoon vinder (Smartfinder)- eenvoudigweg via een app

Eindelijk - de professionele versie van onze populaire sleutelzoeker.
Ook geïrriteerd door verloren sleutels, zoekgeraakte mobiele telefoons en lang zoeken? Nu is dit voorbij - met de "Selva Smartfinder" vindt u in een mum van tijd b.v. uw sleutel of apparaat! Download de app eenvoudigweg op uw mobiele telefoon en verbind hem met de Smartfinder. Uw smartphone toont u de afstand tot de Smartfinder en deze zal een pieptoon laten horen. De "Phone Finder" functie is ook zeer praktisch: Als u meerdere malen op de Smartfinder drukt, gaat uw mobiele telefoon rinkelen. Bereik tot 35 meter (in gebouwen), 50 meter open ruimte.
Afmetingen slechts 38 x 38 x 38 x 6mm.

Resultaat van onze test:
Toegegeven, we waren in het begin ook sceptisch of het wel zou werken: We hebben de kleine app in de Playstore (alternatief: Applestore) gedownload, de mobiele telefoon (in ons geval een Sony Xperia XZ1) verbonden met de Smartfinder – in tijd van minder dan een minuut.
Nu de bediening: Met behulp van de gebruiksaanwijzing, intuïtieve bediening en het indrukken van de paar knoppen, verscheen de verbindingsmodus en de Smartfinder binnen bereik. Wanneer u vervolgens op het luidsprekersignaal in de app klikt, maakt de Smartfinder pieptoon geluiden - over een geteste afstand van ca. 25 meter, inclusief een tussenliggende deur. En andersom: in de "verbind" modus kunt u ook naar de smartphone zoeken - en deze vinden.
We vonden de "Last seen tracking"-functie nuttig, waarmee u de laatste exacte locatie van de Smartfinder kunt zien, evenals de "Anti-Lost"-functie, die de mobiele telefoon laat horen zodra de verbinding tussen de Smartfinder en de smartphone is onderbroken. Er is ook een APN-afstandsbediening waarmee je de Smartfinder kunt gebruiken als trigger voor de camera van je telefoon - erg handig als je bijvoorbeeld van veraf foto's van jezelf of groepsfoto’s wilt maken.
Een zeer handige extra functie, die toch perfect geïntegreerd is in het kleine en handige ontwerp. En zeker handiger dan een Selfie-Stick!
Conclusie: Laat je niet afschrikken door de App rating in de Playstore - het principe is heel eenvoudig, verbinding is snel en intuïtief.

We zullen de sleutels zeker blijven kwijtraken - alleen het vinden van de sleutels is nu pas heel snel en gemakkelijk!
Artikelnaam Sleutel-/Telefoon vinder

Meer product informatie

Artikelnummer Artikelnaam prijs
344867 Sleutel-/Telefoon vinder 14,99 € -25% RRP 19,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top