UHU LED-Light Booster, 3 gr.

9,99 €

3,33 € per 1 g

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraad


Productbeschrijving

UHU LED-Light Booster, 3 gr.

Lijmen met één druk op de knop – De nieuwe LED-Light Booster van UHU is veelzijdig, sterker en gemakkelijk in gebruik!

De nieuwe UHU LED-Light Booster is een extreem snelle en extreem sterke (reparatie) lijm, die werkt met behulp van een speciale LED lamp, die inbegrepen is. Een druk op de knop en het is gelijmd. De lijm wordt geactiveerd door de blauwe LED lamp en hard binnen enige secondes compleet uit. In vergelijk met andere secondelijmen verspreidt de lijm zich door de uitzonderlijk vul eigenschappen
goed uit waardoor de oppervlakken niet overeenkomstig hoeven te zijn.

VOORDELEN:
-Door het licht geactiveerde lijm hard het compleet uit binnen 5 seconden!

-Gemakkelijk in gebruik: Aanbrengen – 5 sec. verlichten – klaar!

-Het is duidelijk beter dan normale UV lijmen, die verlijmen geen transparante materialen!
(Bijvoorbeeld keramiek op porselein, hout op hout / steen / kurk, metaal op metaal / hout / steen, dit kan niet met een normale UV lijm, wel met UHU booster lijm!)

-Werkt bijna op alle materialen en oppervlakken (behalve PE, PP, PTFE).

- Veelzijdiger dan in de handel verkrijgbare secondelijm, omdat de kleefoppervlakken van de LED Light Booster niet congruent hoeven te zijn: de UHU booster lijm vult openingen dicht en dicht scheuren, reconstrueert beschadigde oppervlakken, kan worden gebruikt als een beschermende kit en kan worden geschuurd, gepolijst en geverfd! (Zoals de commerciële secondelijm niet kan!)

- Aluminium tube met een speciale lijm, die wordt geactiveerd door licht.
**********************************************************************************
ONZE ERVARING: De lijm komt enigszins gelig uit de tube, maar droogt na het verlichten transparant op, ook bij meerdere lagen. Het sluiereffect (blooming) is ook gereduceerd ten opzichte van normale cyanoacrylaten. In onze eigen experimenten konden wij überhaupt geen sluier effect zien.
**********************************************************************************

VOORBERIJDING:
Persoonlijke veiligheid: de LED lamp geeft kleine hoeveelheden UV licht af. UV straling is schadelijk voor ogen en huid. Kijk nooit rechtstreeks in UV-lichtbronnen. Richt het LED-licht nooit rechtstreeks op mensen of dieren.

Vereisten op de oppervlakken: lijmoppervlakken moeten schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.

INSTRUCTIES:
Draai de volledige sluiting stevig op de tube om het verse membraan door te prikken. Voor gebruik alleen de dop losdraaien. Breng de lijm aan één kant royaal aan en voeg de delen zonder druk samen. Schakel de LED lamp in: zet de lamp rechtop en duw de schakelaar naar beneden. De lijm ca. 5 seconden uitharden door bestraling met het blauwe licht (afstand <5 cm, warmteontwikkeling is ongevaarlijk). Veeg de applicatietip na gebruik af en sluit de tube onmiddellijk om te voorkomen dat er licht in de tube komt. Vlekken / resten: verwijder verse vlekken onmiddellijk met aceton. Uitgeharde lijm kan alleen mechanisch worden verwijderd.

Technische specificaties:
Uiterlijk: kleurloos, glashelder
Basis: methoxyethyl cyanoacrylaat met UV-initiator

Bewaaradvies:
Bewaar de tube rechtop in de lamp op een koele, droge plaats voor een langere houdbaarheid.

Levering in blister, 3 gr., incl. 2 batterijen.

APPLICATIE OPMERKING: De lijm polymeriseert (evenals klassieke secondelijm) zeer snel bij vocht / UV straling. Het plastic van het schroefdraad en dop is gemaakt van PP en is van nature niet te lijmen. Wanneer de lijm in de schroefdraad hard wordt, ontstaat er echter een sterke mechanische weerstand. Daarom is het belangrijk om de overtollige lijm af te vegen voordat deze wordt verzegeld. Vervolgens kan de lijm gemakkelijk worden geopend en opnieuw worden gebruikt. Bewaren kan het beste worden gedaan op een donkere, koele plaats. De koelkast zou mogelijk zijn. De lijm mag niet lang worden opengelaten!
Artikelnaam UHU Booster
Inhoud 3.00
Maateenheid-inhoud gr.

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
344716 9,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top