Nieuw
Lasnaad uit de fles - Primer 15ml

Lasnaad uit de fles - Primer 15ml

14,99 €

9,99 € per 10 ml

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 345865


Dit product wordt verzonden als gevaargoed bij afname vanaf 101 stuks

Productbeschrijving

Lasnaad uit de fles - Primer 15ml

Wat precies is nu een primer?
Er zijn vele soorten kunststof op de markt die moeilijk te verlijmen zijn. Dit komt door de waslaag van deze kunststoffen. Deze omvatten bv PE of PP ( wordt veel gebruikt in kinderspeelgoed, vershouddozen enz.)
Als men dergelijke kunststoffen probeert te lijmen zonder een primer, bereikt men slechts een geringe hechting maar geen goede verlijming.
Met deze primer hebt u de mogelijkheid zelfs wasachtige materialen zoals PE of PP weer stevig met elkaar te verlijmen.

Onze tip:
Wij raden deze primer aan bij ieder lasnaad uit de fles – want er komt een moment waar u dergelijke kunststoffen tegenkomt – en zonder deze primer is het niet mogelijk om deze kunststoffen met succes te verlijmen. En de primer heeft geen houdbaarheidsdatum!

1. Oppervlakken opruwen en primer aanbrengen
Om de vloeistof van de primer diep te laten doordringen, is het belangrijk om het te verlijmen oppervlak op te ruwen. Vervolgens wordt een fijne primerlaag met behulp van het kwastje direct op de breukplaats aangebracht. De vloeistof verandert vervolgens chemisch de oppervlaktestructuur.

2. Lijmproces
Al na enkele seconden heeft de HG-primer zijn werk voltooid en is verdampt. Nu kan het eigenlijk lijmproces zoals gewoonlijk uitgevoerd worden. Er dient wel rekening mee gehouden worden, dat na het gebruik van de primer de werkelijke eindsterkte van de verlijming pas na 24 uur bereikt wordt.
Artikelnaam Primer
Inhoud 15.00
Maateenheid-inhoud ml

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
345865 14,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top