Lasnaad uit de fles - Epoxy Stick 56 gr.

12,99 €

2,32 € per 10 g

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Beschikbaar, weinig voorraadArt.Nr. 345870


Productbeschrijving

Lasnaad uit de fles - Epoxy Stick 56 gr.

De praktische stick voor snelle en eenvoudige reparaties!

De epoxy stick is een gemakkelijk te verwerken reparatiekit, die handmatig gevormd en gekneed kan worden. Daardoor is hij universeel inzetbaar en uitstekend geschikt voor langdurige reparaties en montages. De door het kneden ontstane polymerverbinding is van industriële sterkte en blinkt uit door zijn gemakkelijke en snelle toepassing.

De allrounder van epoxy!
De epoxy stick is geschikt voor herstelwerkzaamheden en het repareren van diverse producten. Zelfs voor het bevestigen, verbinden of verlijmen van glasvezel, metaal, hout, beton, glas of keramiek is de epoxy stick de juiste keuze. Indrukwekkend is de duurzaamheid van de reparatie kit. De epoxy stick is de ideale massa voor het afdichten, omdat deze ook op natte oppervlakken en zelfs onder water ultra sterk is. Ook olie, benzine en diverse chemicaliën kan de epoxy stick verdragen. Na het uitharden van het epoxy materiaal kan het gemakkelijk opnieuw bewerkt worden (gelakt, geboord of geschuurd)


GEBRUIK VAN DE EPOXY STICK
1. Oppervlakken reinigen
Voor een maximale hechting is het noodzakelijk om het te verlijmen oppervlak grondig te reinigen vóór verwerking. Hiervoor is de HG-Cleaner geschikt

2. Verwijderen van de folie
Elke epoxy stick is verpakt in een beschermende folie. Voordat de kneedmassa verwerkt wordt, moet de beschermende folie verwijderd worden zonder dat er resten hiervan achterblijven.

3. Stuk afsnijden
Afhankelijk van de behoefte, wordt de vereiste hoeveelheid kneedmassa met een scherp mes afgesneden.

4. Kitmassa kneden
Om ervoor te zorgen dat de ingrediënten goed gemengd worden en er een polymeerverbinding ontstaat, wordt de afgesneden repartiekitmassa handmatig gekneed. Voor het verwerken raden wij u aan handschoenen te dragen. Wanneer het materiaal opwarmt en een gelijkmatige kleur krijgt heeft u ongeveer 3-4 minuten om de epoxy te verwerken.

5. Verbeteren, repareren en afdichten
Afhankelijk van de toepassing wordt de geknede epoxy vervolgens aangebracht om gaten te dichten, af te dichten of kapotte objecten te repareren.

6. Uitharden en verwerken
Zoals elke lijm heeft de epoxy kneedmassa ook enige tijd nodig om uit te harden. Vervolgens kan het materiaal worden geslepen, geboord of gelakt worden.
Artikelnaam Epoxy Stick
Inhoud 56.00
Maateenheid-inhoud gr

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
345870 12,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top