Nieuw
Lasnaad uit de fles- Cleaner - Reiniger & verwijderaar 20ml

Lasnaad uit de fles- Cleaner - Reiniger & verwijderaar 20ml

14,99 €

7,49 € per 10 ml

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 3-5 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 345868


Dit product wordt verzonden als gevaargoed bij afname vanaf 101 stuks

Productbeschrijving

Lasnaad uit de fles- Cleaner - Reiniger & verwijderaar 20ml

Met de HG-Cleaner reinigen en resten verwijderen.

Onze hoog geconcentreerde Cleaner is geschikt voor 2 doeleinden. Allereerst reinigt het als voorbehandeling de te verlijmen oppervlakken van elke vervuiling en ten tweede verwijdert het hardnekkige lijmresten. Uitsluitend door dit reinigingsproces kan een duurzame en stabiele verbinding gemaakt worden.

Wat u met de cleaner kunt verwijderen
Voor een succesvolle hechting moet het oppervlak van de breuk worden gereinigd van alle vervuiling. Vervuiling zoals onder andere oliën, vetten, vocht, roest, stof. Bovendien verwijdert de reiniger gemakkelijke en snel oude lijmresten op de te verlijmen oppervlakken of hard geworden resten op de huid, textiel of het tafelblad.

Gebruik:
1. Geschiktheid testen
Voor men de hoog geconcentreerde cleaner aanbrengt moet men de materialen op geschiktheid testen. Men kan daarvoor het beste een klein beetje op het oppervlak testen en bij een ongewenste reactie meteen verwijderen.

2. Optioneel: Lijmresten verwijderen
In het geval er nog oude lijmresten op de breuk verwijderd moeten worden moet men enkele druppels cleaner op de oude resten aanbrengen. De cleaner moet enkele minuten intrekken en de restanten vloeibaar maken. Deze kunnen dan eenvoudig met een schone doek verwijderd worden.

3.Basisreiniging
Om de breuk te reinigen worden enkele druppels cleaner op de te reinigen delen aangebracht (op het punt waar aansluiten gelijmd wordt). Om een sterke hechting te krijgen is het essentieel om een schone doek te gebruiken en de reiniger en het vuil volledig te verwijderen. Elke verontreiniging verslechtert de stabiliteit van de lijmverbinding.

Inhoud 20ml.
Artikelnaam Cleaner
Inhoud 20.00
Maateenheid-inhoud ml

Meer product informatie

Artikelnummer prijs
345868 14,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top