Kettingzaag met verchroomde ketting, extra plus-versie met lange ketting

49,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 344469


Productbeschrijving

Kettingzaag met verchroomde ketting, extra plus-versie met lange ketting

Onze handkettingzagen zijn al meer dan een kwart eeuw op de markt. Oudere technologie, hoogwaardig materiaal, perfect geoptimaliseerde prestaties! Het wondergereedschap - zagen is eenvoudiger en veiliger dan ooit!

Versie "extra plus": 60% langer bereik!

Klik door de fotogalerij om meer te weten te komen over de toepassingen en voordelen van de extra lange kettingzaag.

De kettingzagen zijn bijzonder stil, scherp, flexibel, handig, ruimtebesparend en altijd klaar voor gebruik. U werkt moeiteloos dankzij nieuwe handgrepen en een laag gewicht. "Zeer eenvoudige" verwijdering van takken en wortels, de zaag toont zijn grote kracht in meer afgelegen en bijzonder moeilijk bereikbare gebieden - kleine bomen op hekken en muren, dicht op elkaar staande struiken, wortelsysteem (zelfs onder water!), Hoge takken - met onze handkettingzaag verwijder alles snel en met heel weinig inspanning. Zelfs PVC-buizen en droog hout kunnen in een mum van tijd op de gewenste maat worden gesneden.
De kettingzagen worden gebruikt door professionele boomkwekerijen en boomklimmers en zijn natuurlijk onderworpen aan Duitse kwaliteitscontrole.

Bediening mogelijk voor twee; zaagt in beide richtingen; op trein en duw; omringt volledig de te snijden tak of stam; het brede aantal tanden zorgt ervoor dat de ketting veilig loopt.

Onze versies zijn uitgerust met extra geharde snijkanten (54 Rockwell HRC), extra hard verchroomd (roest niet!), Voor een lange levensduur en constante snijprestaties is bediening met twee mogelijk, zagen in beide richtingen, met spanning en druk en omsluit de te zagen tak of koffer volledig - daarom is energiebesparend en sneller werken mogelijk dan met conventionele zagen. De brede instelling trekt en geleidt de ketting altijd in de juiste positie - daarom zijn onze handkettingzagen veiliger en effectiever dan andere normale zagen.

Gevouwen in een zak met een lus om aan de riem te dragen.

Cat. 344468 - extra versie, extra verchroomd, gehard - 90 kettingschakels, 82 cm lang, bereik 45 cm.
Cat. 344469 - Plus-versie, extra verchroomd, gehard - 144 kettingschakels, 130 cm lang, bereik 72 cm. (2 handgrepen, zonder gietgewicht)

Leveringsomvang met zaagketting, handgrepen, werpgewicht (inclusief nylon koord en geleidebeugel), nylon koord, draagtas, gebruiksaanwijzing. 344469 zonder trekkoord.

Let op: onze kettingzagen worden geleverd in de "extra hard chrome" -versie en zijn daarom van veel hogere kwaliteit, duurzamer en stabieler dan dezelfde standaard kettingzaagkettingen die elders worden verkocht.
Artikelnaam Kettingzaag
Type bewerking hard-verchroomd
Eigenschap extra-lang
Besonderheit 144 leden, 130cm lengte
Anwendung Bomen, takken, PVC-buizen en nog veel meer
Buitenmaat lengte 1300.00

Meer product informatie

Artikelnummer Anwendung Artikelnaam prijs
344469 Bomen, takken, PVC-buizen en nog veel meer Kettingzaag 49,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top