CLEANCRAFT Eikenprocessierups set, antistatisch

210,00 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2 weken

Momenteel niet voorradig. Het product staat reeds in bestellingArt.Nr. 360668


Productbeschrijving

CLEANCRAFT Eikenprocessierups set, antistatisch

De ideale aanvulling op onze industriële droogzuiger CLEANCRAFT dryCAT 262 ICT - filterklasse H - voor giftige en schadelijke stoffen

Voor het stofzuigen van eikenprocessierupsen: Op veel plaatsen komen we de bekende waarschuwingssignalen van eikenprocessierupsen tegen. De kleine, onschuldig ogende rupsen kunnen grote gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder branderige huiduitslag, aandoeningen van de luchtwegen en levensbedreigende shockreacties. Eliminatie is daarom onvermijdelijk. Afzuigen met een veiligheidsstofzuiger zoals de CLEANCRAFT dryCAT 262 ICT H-Klasse is een bijzonder effectieve en voorzichtige methode gebleken.

Filterklasse H voor veilige extractie van het branderige haar

Uitgerust met filterklasse H, wordt de dryCAT 262 ICT H-Klasse droogzuiger gebruikt voor zeer schadelijk stof zoals asbest. Deze filterklasse is ook nodig bij het stofzuigen van de eikenprocessierups zodat de fijne brandharen van de rupsen veilig in het filter blijven. Het patroonfilter met een extreem groot filteroppervlak garandeert een constante zuigkracht. Om het stofzuigen ook op grote hoogte gemakkelijk te maken, kan de droogzuiger gecombineerd worden met deze eikenprocessierups set. Deze bevat naast een 850 mm lange, rechte RVS buis ook 5 filterzakken en 5 afvalzakken.


LEVERING:
• RVS buis, recht 850 mm lang, Ø 38 mm
• 5 filterzakken H-klasse
• 5 afvalzakken
• 5 kabelbinders 370 mm lang
Artikel Eikenprocessierups set
Toepassing Voor droogzuiger 360667
Inhalt 16.00
Maateenheid-inhoud delig

Meer product informatie

Artikelnummer Inhalt Artikel prijs
360668 16.00 delig Eikenprocessierups set 210,00 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top