Brilspray met anti condens formule, 100 ml

8,99 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 353614


Productbeschrijving

Brilspray met anti condens formule, 100 ml

Ook geïrriteerd als brildrager om van koude naar warme kamers te gaan en niets meer te zien omdat de bril in een mum van tijd beslaat? Nu is er een oplossing: reinigingsspray voor brillen en andere glazen met een speciaal anti condens effect.

Langdurig, duidelijk zicht!

Dit probleem is meestal storend in de vrije tijd, in veel beroepen moet een veiligheidsbril worden gedragen en een permanent en goed zicht moet worden gegarandeerd. Deze hoogwaardige spray geeft ook een duikbril of skibril intensieve anti condens bescherming. Voor een permanent goed zicht moet de bril grondig worden gereinigd voordat de spray wordt gebruikt. Stof en vuildeeltjes moeten worden verwijderd. De bril kan b.v. gereinigd en gedroogd worden met een microvezeldoek.

Spuit een paar sprays van de anti condens spray rechtstreeks op het glas of op een schone microvezeldoek en wrijf het glas gelijkmatig in. De speciale coating houdt je zicht nu helder. De spray biedt langdurige bescherming tegen beslaan en is gemakkelijk te gebruiken vanwege het gebruiksgemak voor thuisgebruik.

Een geschikte microvezeldoek kan bijvoorbeeld worden gevonden onder referentie 321897 van Mr. Town Talk of onder 334920 als een hightech versie.

Ook verkrijgbaar als reinigingsschuim onder referentie 353613 of de nieuwe anti condens brillendoek voor onderweg met referentie 357624.
Merk Sambol
Artikelnaam Brillenspray
Anwendung anti condens voor brillen, glazen en viziers
Fabrikantaanduiding Brillenspray Anti-Beschlag
Inhalt 100.00
Maateenheid-inhoud ml

Meer product informatie

Artikelnummer Anwendung Artikel prijs
353614 anti condens voor brillen, glazen en viziers Brillenspray 8,99 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top