Creality3D Ender 3 Pro 3D Printer bouwset

239,00 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraadArt.Nr. 355327


Productbeschrijving

Creality3D Ender 3 Pro 3D Printer bouwset

De Ender 3 Pro van 3D printerfabrikant Creality3D is een herziende versie van de populaire Ender 3 (ons bestelnr. 355326) en maakt indruk met slimme verbeteringen, goede printkwaliteit en een onverslaanbare prijs- en kwaliteitverhouding. Deze enkele extruder printer is een DIY (do it yourself) pakket, maar de montage duurt slechts ongeveer 15-20 minuten.

ONTWERP:
De inbouwruimte van de Ender 3 Pro is 220 x 220 x 250 mm (H x B x D). Ook heeft deze printer een herziende Y-as gemaakt van 40 x 40 mm aluminium profielen (Y-as loopt van rechts naar links). Deze as geeft het frame extra stabiliteit. De hoofdprint van het apparaat is nu gedraaid zodat eventueel vuil niet meer in de ventilatieschachten van de voeding kan vallen.

BETROUWBAARHEID DANKZIJ ORIGINELE VOEDING VAN MEANWELL:
Creality3D focust op betrouwbaarheid en gebruikt daarom voor veel onderdelen de kwaliteitsonderdelen van bekende en gevestigde fabrikanten. Bijv. de voeding van Meanwell.

PRINTBED
Het nieuwe, magnetische printbed met flexibele, verwijderbare sheet is daardoor enorm verbeterd in gebruik. U kunt het na het afdrukken, b.v. voor het reinigen, het volledig verwijderen. Om het object te verwijderen hoeft u het flexibele printbed slechts een klein stukje te buigen. Het kan worden verwarmd tot 110 ° C (met een opwarmtijd van 5 minuten). Een licht gestructureerd oppervlak verbetert de hechting van de geprinte objecten.
Grote duimschroeven maken kalibratie eenvoudig.

EXTRUDER EN STAPPENMOTOR:
De Ender 3 Pro is een enkele extruder printer die standaard is uitgerust met een 0,4 mm mondstuk (nozzle). De maximale nozzle temperatuur is 250 ° C. De nauwkeurige mechanica wordt aangestuurd en laten de stappenmotoren stiller draaien.

POWER RESUME PRINT FUNCTIE:
Gangbare filamenten met een diameter van 1,75 mm kunnen worden geprint. In het geval van een stroomstoring wordt de print niet onbruikbaar, maar alleen gepauzeerd en kan op hetzelfde punt opnieuw worden gestart. Deze functie is vooral handig voor afdrukken op groot formaat.

SOFTWARE
De printer wordt bediend via een display (alleen Engels) met een draaiknop. Het printbestand is gemaakt met behulp van veelgebruikte slicing software zoals Cura, Repetierhost (beide freeware) of Simplify3D (niet inbegrepen). De printgegevens worden overgedragen via een micro SD-kaart of online.

VOORDELEN:

• Bijzonder geschikt voor doe het zelvers en onderwijsinstellingen
• Bouwruimte van 20x20x25 cm
• Stabieler aluminium frame
• Goede afdrukkwaliteit
• Magnetisch flexibel printbed
• Grote Community
• Het printen kan worden hervat na een stroomstoring
• Verwarmd bouwplatform
• Gebruiksgemak

LEVERING:
1x Creality3D Ender 3 Pro 3D Printer

TECHNISCHE GEGEVENS "Creality3D Ender 3 Pro 3D-printerkit"
Afdrukmethode: FDM
Extruder: 1
Filament diameter: 1,75
Nozzle diameter 0,4 mm standaard
Minimale laagdikte: 100 µm
Overdracht van printgegevens via micro SD-kaart of online
Bouwruimte (D x B x H): 250 x 220 x 220 mm
Printbed temperatuur max. 110 ° C
Slicing software: Cura, Repetier-Host, Freeware), optioneel: Simplify3D (niet inbegrepen)

Meer product informatie

Artikelnummer Artikel Inhalt prijs
355327 3D Printer 1.00 Stück 239,00 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top