Batterij tester Battery Check

13,80 €

incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Levertijd: 2-3 werkdagen

Genoeg voorraad



Art.Nr. 358483


Productbeschrijving

Batterij tester Battery Check

Toegekend door de jury voor de "Internationale wedstrijd voor de prijs van creatieve en moedig gebruikte artikelen" in 2021! *

De uitstekende batterij tester Battery Check is een tester waarmee snel en eenvoudig de laadtoestand van batterijen kan worden gecontroleerd. Het product heeft geen eigen stroomvoorziening nodig, maar gebruikt de energie van de te testen batterij voor kortdurende metingen. Hierdoor is de batterij tester altijd klaar voor gebruik en wordt hij onder belasting praktisch getest.

• Snelle en gemakkelijke controle van het laadniveau

• Geschikt voor
- Ronde cellen en oplaadbare batterijen (type AAA, AA, C en D)
- Knoopcellen (1,2 V, 1,5 V en 3 V)
- 9V blokbatterijen

• Indicatie van de resterende batterijspanning in volt en laadstatus met kleurenschaal
• Compact en robuust
• Heeft geen eigen batterij nodig

• Afmetingen: 89 (uitgeschoven: 150 mm) x 25 x 27 mm
• Gewicht: 38 gram

Het idee:
Duizenden elektronische apparaten werken tegenwoordig met standaard batterijen. Veel van deze apparaten gebruiken echter maar een deel van de energie die een batterij levert. Het gevolg hiervan is dat en masse batterijen die niet volledig ontladen worden, gerecycled worden of in het ergste geval bij het huisvuil terecht komen.

Daarnaast vermoeden veel mensen dat een apparaat defect is, waardoor eigenlijk alleen de batterij leeg is en aan vervanging toe is. Als de restspanning van een batterij te laag is om sommige apparaten goed te laten functioneren, kunnen deze batterijen toch duurzaam worden gebruikt, bijvoorbeeld in een afstandsbediening of zaklamp. Dus werkelijk alle beschikbare energie wordt gebruikt. Maar het is helaas niet altijd eenvoudig om te bepalen of een batterij echt leeg is.

Zo ontstond het idee om een eenvoudige en ongecompliceerde batterijtester te ontwikkelen, die dit probleem oplost. Want door beter gebruik van batterijen en accu's beschermen we het milieu en de grondstoffen en worden alleen schijnbaar defecte apparaten niet te snel afgevoerd.

* Promotional Gift Award, jaarlijks uitgereikt door de Keulse uitgeverij WA Media sinds 2003.
Merk TFA Dostmann
Artikelnaam Batterij tester
Fabrikantaanduiding Battery Check
Buitenmaat lengte 89.00
Maateenheid lengte mm
Buitenmaat breedte mm 25.00
Buitenmaat hoogte mm 27.00

Meer product informatie

Artikelnummer Type Artikel prijs
358483 Battery Check Batterij tester 13,80 € *

* incl. 21 % BTW excl. Verzendkosten

Back to Top